Pers

Efficiëntie en Transparantie

Het is algemeen bekend dat de logistieke sector niet altijd even efficiënt en transparant is. Iedere dag rijden er vrachtwagens op en aan door Nederland, terwijl het inzetten van deze wagens veel efficiënter zou kunnen. Vervoerders en opdrachtgevers hebben ook iedere dag te maken met onduidelijke communicatie waardoor er een gebrek aan transparantie is.

UTURN streeft ernaar om zowel meer efficiëntie als meer transparantie de markt in te transporteren.
Alle lege chassis die je ziet rijden, laten de kosten van het volgende transport stijgen.
Wanneer we ervoor kunnen zorgen dat iedere wagen ook terug weer aan een lading wordt gematcht, kunnen we met zijn alleen bijdragen aan een efficiëntere, maar ook schonere markt.

UTURN draagt bij aan het een efficiëntere, transparantere en schonere markt, maar wie zijn wij?

Perscontact

Pers kan momenteel uitsluitend contact opnemen met UTURN via info@uturn-now.com

We praten graag mee over thema’s als efficiëntie in de logistieke keten, milieuvraagstukken in deze sector, het toekomstperspectief van deze branche en ondernemerschap rond matching platforms.

OVER UTURN

Wij zijn een organisatie die zich inzet voor een eerlijkere markt in de logistieke sector.
Hierbij zien wij het als onze missie om de sector efficiënter en transparanter te maken om daarmee de kosten te verlagen en de marges te verhogen voor de actieve bedrijven. Dit doen wij door de transportbehoefte enerzijds te matchen aan de beschikbare capaciteit anderzijds.

De organisatie wordt geleid door Daan Meboer, hij acteert binnen het bedrijf als CEO en zet zijn inzichten uit de sector om in de praktijk. Samen met het team denkt hij iedere dag na over waarom we iets doen om ieder proces efficiënter te maken. Hierbij zijn wij gevestigd in Rotterdam, Nederland, maar zien wij in onze business geen grenzen en gaan hiermee ook de grens over. Wij zijn tot nu toe actief in de Benelux, West-Duitsland, Noord-Frankrijk en ook Scandinavië behoort tot onze mogelijkheden, maar wij zullen nog verder Europa intrekken.

Samen met de aangesloten vervoerders en opdrachtgevers dragen wij bij aan een efficiëntere en transparantere sector. Jij toch ook?