Header Logistics Summit 2022

Logistics Summit 2022

Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober vind in Hamburg de Logistics Summit 2022 plaats. De twee dagen zijn gevuld met topsprekers uit de markt, discussierondes met experts en workshops. Ook UTURN is aanwezig met een stand met op de tweede dag een leuke verassing.

Waarom Logistics Summit 2022 bezoeken?

Logistics Summit is hét jaarlijkse logistieke congres in Dutisland waar alle kopstukken uit de markt samenkomen. Gedurende deze twee dagen worden er verschillende kennissessie gehouden en kun je aanschuiven bij panelsessies waar logistieke experts met elkaar in gesprek gaan over alle uitdagingen maar vooral ook mogelijkheden in de logistieke sector.

Voor wie is Logistics Summit interessant?

De Logistics Summit is een congres voor alle soorten bedrijven (in Duitsland en Europa) die iets met logistiek te maken hebben. Producenten, logistieke dienstverleners, expediteuren en vervoerders voor iedere doelgroep worden er passende lezingen en sessies gehouden.

Waarom de UTURN stand bezoeken?

Sinds 1 september heeft UTURN zich (fysiek) uitgebreid naar Hamburg. Op het platform waren al langer container transportopdrachten in Duisland te vinden, maar door het de snelle toename van het aantal opdrachten hebben we eerder dan gepland een kantoor geopend. Logistics Summit is het logistieke congres in Hamburg, en daarom mogen wij natuurlijk niet ontbreken.

Collega’s Niels Duijvestijn en Paul Hugenholtz staan 5 en 6 oktober voor je klaar op onze stand (U14) om je kennis te laten maken met het UTURN platform. En loop vooral ook donderdagmiddag even langs om een ludieke en unieke karikatuur van jezelf op te laten tekenen, uiteraard helemaal in logistieke stijl.

Registreren Logistics Summit

Logistics Summit bezoeken? Registreren kan via de website van de organisatie. Ben je niet in de gelegenheid het congres in Hamburg te bezoeken, maar wel geïnteresseerd in het UTURN platform? Dan kun je via deze link contact met ons openen. 

Related Posts