Header Recap Logistics Summit

Congresverslag Logistics Summit 2022

Op 5 en 6 oktober vond de Logistics Summit plaats in Hamburg. Verschillende logistieke bedrijven en sprekers uit de logistieke markt kwamen bij elkaar om deel te nemen aan diverse kennissessies, rondetafelgesprekken en presentaties. Naast het congres was er ook een beursvloer waar UTURN vertegenwoordigd was met een stand. En als beurstrekker konden de bezoekers een echte unieke UTURN karikatuur laten optekenen van zichzelf.

Oplossing capaciteitstekort containervervoerders in Duitsland

Niels Duijvestijn (CCO) en Paul Hugenholtz (Country Manager Germany) waren aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan over hoe zij hun containertransporten inregelen. Capaciteitstekort zorgt er ook in Duitsland voor dat verladers steeds meer moeite krijgen om een geschikte vervoerder te krijgen voor hun container transportopdrachten. Het UTURN platform helpt verladers bij hun zoektocht naar de geschikte containervervoerder. Inmiddels zijn er honderden containervervoerders door heel Europa aangesloten op het platform.

UTURN: daar teken je voor!

Naast het kennismaken met nieuwe logistieke partijen en het bijpraten met onze vaste klanten hadden we op de UTURN stand voor alle congresbezoekers ook nog voor een bijzondere en grappige verassing! Op onze stand was karikatuurtekenaar Harold Hugenholtz aanwezig die alle belangstellende op een ludieke manier heeft vast weten te leggen. Dit resulteerde er dan ook in dat er binnen no-time een rij bezoekers stond te wachten om zichzelf op te laten tekenen als karikatuur.

Jouw GRATIS karikatuur

Was je niet in de gelegenheid naar de Logistics Summit te komen? Niet getreurd want ben je werkzaam in de logistiek als verlader of vervoerder van containers dan bieden je graag nog een extra mogelijkheid om een karikatuur van jezelf te laten tekenen.

Wil jij ook een ludieke karikatuur van jezelf (of van een collega)? Klik op de button, vul de velden in en je ontvangt alsnog de karikatuur.

Fotoimpressie Logistics Summit 2022

Related Posts