UTURN geeft gehoor aan jullie wensen

Nieuwe platform ontwikkelingen voor zowel het web-portaal als de mobiele applicatie

In de afgelopen zomermaanden zijn wij bij UTURN achter de schermen druk bezig geweest met het verzamelen van feedback over het gebruik van het UTURN platform. Wij groeien, mede dankzij onze UTURN-vervoerders, elke maand weer. Om ervoor te zorgen dat de UTURN applicatie en het portaal deze groei aankunnen en alles overzichtelijk en gebruiksvriendelijk blijft voor jullie als vervoerders, hebben wij verschillende interviews gehouden en gebruikerservaringen verzameld. Met al deze vergaarde informatie van onze gewaardeerde transporteurs, hebben we ons eigen ontwikkelteam aan het werk gezet om nieuwe functies te bouwen en bestaande functies te optimaliseren, om daarmee het platform verder te verbeteren.

Hieronder kan je lezen tot welke ontwikkelingen jullie inzichten hebben geleid.

Het web-portaal is nu nog overzichtelijker

De informatie op de verschillende pagina’s wordt nu nog overzichtelijker gepresenteerd en we hebben per tabel een sorteerfunctie ingebouwd. Ook hebben we het mogelijk gemaakt om de pagina met beschikbare ritten op te delen, in enerzijds een sectie met ritten waarop je hebt geboden en anderzijds de nog openstaande transporten. Hierdoor kan je gemakkelijk de keuze maken op welk volgend transport je gaat bieden!

Wat betreft export containers, wordt er nu automatisch een e-mail notificatie naar de opdrachtgever verzonden, als het container nummer door de vervoerder wordt ingevuld op het portaal.

Ook de Mobiele applicatie is onder de loep genomen

Wij hebben aan onze gebruikers gevraagd wat zij nog graag anders of beter willen zien. Naar aanleiding van hun behoeftes, hebben we de volgende updates uitgevoerd:

• Nieuwe weergave van locaties
• Nieuwe velden met informatie (rederij, kilometerafstand rit, opmerkingen opdrachtgever)
• Contactgegevens opdrachtgever inzichtelijk na toewijzen
• Duidelijkere labels voor ADR en Gen-set transport
• Opgeven container informatie na opzetten lege container voor export (Container nummer, Tarra, zegel). De opdrachtgever ontvang automatisch een notificatie van container updates uit de app.
• Na het doen van een bieding, is het mogelijk om die te cancelen via de app

   

Met deze ontwikkelingen kunnen wij doorgroeien en het makkelijk en overzichtelijk houden voor onze vervoerders, wij horen graag jullie feedback over het nieuwe portaal en de mobiele applicatie!

Heb je vragen over de ontwikkelingen of wil je een demo aanvragen?

Bel +31 625 532 282 en Niels helpt je direct verder!

Komt het gesprek u een andere keer beter uit?
Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.
Wij zijn je ook via daar graag van dienst.

Tot UTURN !

Related Posts