Genomineerden JongTLN Award 2019 bekend!

Op 9 november vindt TLN Live plaats. Naast een inspirerende dag, met de blik op de toekomst, belooft het voor de genomineerden van de JongTLN Award een spannende dag te worden. Welke genomineerden maken dit jaar kans op de JongTLN Award?

​Om iedere dag optimaal te kunnen werken en gebruik te maken van kansen is het van groot belang dat de sector aantrekkelijk is en blijft voor jong talent. Steeds meer jonge talenten weten onze sector te vinden om zich te ontwikkelen en met nieuwe inzichten de sector mee te laten veranderen. Om deze reden reikt TLN elk jaar tijdens TLN Live de JongTLN Award uit. Vorige week was het moment dat alle inzendingen zich mochten presenteren aan de vakjury. Deze vakjury heeft drie kandidaten genomineerd voor de JongTLN Award.

​​Criteria

Om voor de JongTLN Award in aanmerking te komen, moeten genomineerden voldoen aan een aantal criteria. De winnaar op 9 november moet goed zicht hebben op belangrijke logistieke ontwikkelingen voor het bedrijf waar zij of hij werkt en de gehele sector. Deze belangrijke logistieke ontwikkelingen heeft de winnaar met daadkracht weten te vertalen naar een innovatie of uitzonderlijke verbetering binnen het bedrijf én speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke realisatie daarvan. ​

​Kanshebbers JongTLN Award

​De drie genomineerden van dit jaar zijn:

  • Daan Meboer – CEO UTURN
  • Peter Schoenmaker – Operationeel directeur bij Albert van de Scheur
  • Marieke Snoek – Algemeen directeur bij Cycloon Post en Fietskoeriers
  • neiuwe fioto.JPG
​De drie finalisten wordt een presentatietraining aangeboden door TLN-partner Randstad, waarna ze zich deze maand nogmaals presenteren aan de jury. Deze tweede ronde moet uiteindelijk leiden tot de winnaar van de JongTLN Award.

Ben je na het lezen over de nominatie van onze CEO Daan Meboer benieuwd naar wat ons innovatieve UTURN platform voor je kan betekenen?

Voor meer informatie kan je ons bereiken via +31 10 310 6300 of door een bericht achter te laten op onze contactpagina.

Dit artikel is geplaatst op de website van Transport en Logistiek Nederland.
Klik hier om het artikel op hun website te bekijken.

 

 

Related Posts