Nieuwe ontwikkelingen op het web-portaal

Het web-portaal is nu nog overzichtelijker

UTURN blijft groeien en dat betekent dat ook het web-portaal zich moet blijven ontwikkelen. Om alles zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijk te maken, zijn wij continu bezig om het platform te optimaliseren. Hierbij kijken wij ook naar hetgeen wat voor jullie als opdrachtgevers belangrijk is. Deze keer zijn we aan de slag gegaan met de pagina ‘Manage Shipments’.

We hebben de oude ‘Manage Shipments’ pagina in een nieuw jasje gestoken en omgebouwd naar 2 nieuwe schermen, Open Shipments & Assigned Shipments. Daarnaast introduceren we een nieuwe shipment-status: Concept Shipment. Hieronder lees je meer over alle ontwikkelingen.

Open Shipments

Op de pagina ‘Open Shipments’ worden alle concepten, gepubliceerde shipments en biedingen getoond. Door enkel ‘open’ shipments op deze pagina te tonen, is overzichtelijk voor welke transporten nog een match gezocht wordt. Middels de ‘status’ knop, en de zoek- en sorteerfunctie, kan er makkelijk op deze pagina genavigeerd worden.

Kijk direct op het web-portaal door op onderstaande afbeelding te klikken.

Assigned Shipments

Op de pagina ‘Assigned Shipments’ worden alle gematchte transporten getoond. Vanuit het overzicht is het inzichtelijk aan welke vervoerder een rit is toegewezen. Door op de naam van de vervoerder te klikken, worden contactgegevens zichtbaar en maakt de hyperlink het mogelijk om direct een mail aan de vervoerder te openen.

Wanneer een vervoerder zijn ETA vult, worden er klokjes getoond achter de tijden uit de orders. Als je met de muis over het klokje heen beweegt, wordt de ETA getoond die is opgegeven. Verwacht hij op tijd te zijn, is het klokje groen. Bij een vertraging, is het klokje rood.

Concept Shipments

Het is nu mogelijk om ‘concept’ shipments op te slaan. Deze worden niet op het platform getoond aan vervoerders. Concepten worden pas zichtbaar voor vervoerders, nadat ze gepubliceerd worden. Door met de ‘copy’ functie te werken, kunnen concepten ook gebruikt worden als sjabloon.


Ben je al geregistreerd en heb je vragen of feedback over de ontwikkelingen?
Neem dan direct contact op met ons via +31 10 310 6300 en we staan je graag te woord.

Ben je nog niet geregistreerd en benieuwd naar wat we nog meer kunnen?
Vul dan het formulier op deze pagina in, of ga naar de contactpagina.

 

 

 

Related Posts