Timo Huges, stakeholder UTURN, wordt CEO H&S Group

Timo Huges, stakeholder en actief betrokken bij het succes van UTURN, zal per 01-01-2019 het stokje overnemen van Ubbo Hempenius als CEO van de H&S Group.

Het ontstaan van UTURN

Na te zijn begonnen als planner bij de H&S Group heeft Ubbo Hempenius zich dankzij zijn ondernemende karakter opgewerkt tot CEO. De ‘lege kilometers’ bij transporten waren hem altijd een doorn in het oog. Met H&S Logistic Services werd de potentie van IT binnen de logistieke sector gedemonstreerd en liep H&S jarenlang voor op de concurrentie. Na dicht op het vuur te hebben gezeten dacht hij dat de link tussen verladen en vervoeren nog makkelijker, voordeliger en duurzamer kon. Geïnspireerd door bedrijven als Uber en Amazon ontstond de gedachte: hoe ziet de toekomst van logistiek eruit en hoe kunnen wij deze helpen vorm geven? Om deze gedachte om te zetten in de praktijk werd een startup opgericht: UTURN.

Op eigen benen

Onder leiding van Daan Meboer (General manager UTURN) en toeziend oog van Ubbo Hempenius en Timo Huges, die CCO werd bij de H&S Group, ging UTURN begin 2018 op eigen benen staan. Met als doel efficiëntie verhogen en als middel state of the art technology ging UTURN aan de slag op de transportmarkt. Eigen rijders en vervoerders die hun eigen planning kunnen optimaliseren en zo hun lege kilometers kunnen reduceren met een positief effect op hun marge. En verladers die hun vracht makkelijk en snel kunnen aanbieden bij meer dan 150 vervoerders. Met de groeiende hoeveelheid gebruikers en aantal orders werd met het aanstellen van Niels Oosten als operations manager ook op het gebied van operations en development een goede stap voorwaarts gemaakt.

Hoe zien wij nu de toekomst

Zowel Ubbo Hempenius als Timo Huges hebben een grote bijdrage geleverd aan het groeiende succes van UTURN en zullen met hun expertise blijven bijdragen aan de successen die nog gaan volgen. Met onder andere het aanstellen van commercieel manager Wouter Rosdorf per september 2018 laat UTURN zien de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Wij gaan vol vertrouwen door op dezelfde weg die we zijn ingeslagen, letterlijk en figuurlijk.

Onze felicitaties aan Timo en Ubbo en wij wensen beide heren veel succes en energie in hun nieuwe uitdaging!

Meer informatie over Uturn:
www.uturn-now.com
T: 010 – 310 6300

Related Posts