Rene Sloof, bestuurslid Vereniging Eigen Rijders Nederland, is geturnd!

 

U(w) Beurt met UTURN

U beurt geld of het is uw beurt om nu te schakelen en dus te versnellen.  Beetje vrij vertaald, maar daar komt het wel op neer.

Ja, je kent ze vast wel: de advertenties van UTURN in dit mooie blad, maar eigenlijk weet je dan nog steeds niet precies waar dit nu voor staat. Wel, ik heb nu een aantal ritten gedaan met dit simpele transport platform, en ik wil mijn ervaringen graag met jullie delen.

Als er iemand sceptisch is over bevrachtingen dan ben ik dat wel, met mijn 30 jaar ervaring. Ik heb al heel wat slecht volk gezien die eigen rijders laten rijden zonder goede afspraken vooraf en slechte betalingen achteraf en soms zelfs extra kosten belasten voor lege pallets of huur van materiaal.

Als VERN hebben we in de aanvangsfase onze bezwaren geuit. Hier heeft het team van UTURN goed naar geluisterd en deze weten te vertalen naar een moderne en simpele oplossing. Geen telefonische opdrachten of ergens papieren ophalen. Nee, gewoon alles via een mobiele app. Zo simpel kan het zijn!

 

Maar hoe werkt dat dan?

Download de app op je mobiel en meld je vrijblijvend aan. Dit kost maar 2 minuten en je hebt dan direct inzicht in de beschikbare ritten. Als je vervolgens je bedrijfsgegevens registreert, ben je klaar om aan de slag te gaan met UTURN!

Nu de praktijk; open de app en bekijk een overzicht van beschikbare (container en FTL pallet) ritten van verschillende opdrachtgevers. Bekijk de details en kies de rit die je past. En dan komt het (!), bied je prijs en word toegewezen of accepteer de richtprijs van de opdrachtgever om de order direct toegewezen te krijgen. Flexibiliteit met zekerheid!

Zodra de rit is toegewezen, komt automatisch alle informatie van het transport beschikbaar in de app en kan je de rit starten. Zodra je de rit hebt uitgevoerd, voltooi je deze ook weer simpel in de app. Laad- en lostijden worden automatisch geregistreerd, en je kan een beoordeling geven over de opdrachtgever en locaties. Uiteindelijk een foto van de interchange of CMR opsturen – wat met onze slimme telefoons natuurlijk appeltje eitje is – en klaar ben je! Verder doe je helemaal niets meer, behalve de betaling afwachten, welke automatisch na 30 dagen plaatsvindt. UTURN zorgt voor de rest!

 

Aan de slag

Eindelijk een simpele manier om geld te verdienen met je lege kilometers. En niemand anders dan jij zelf – als eigen ondernemer – die de prijs bepaalt, zoals het hoort. Het werkt allemaal zo simpel als het klinkt, maar mocht het nou toch niet lukken dan is de telefonische hulp vriendelijk en snel. Ik ben er dik tevreden over! Hoe meer opdrachtgevers en eigen rijders zich aanmelden, des te beter zal het voor ons worden. Dus meld je nu aan en start met rijden!

René Sloof van R. Sloof Transport

 

Meer info:

UTURN: https://uturn-now.com/

VERN   : https://www.vern-nl.nl/home/

Related Posts