Nieuwe platform ontwikkeling!

Om up to date te blijven met veranderende verwachtingen, nieuwe technologie, en toenemende business, is UTURN het platform continu aan het doorontwikkelen. Dit betekent integraties met partners en klanten. Intuïtieve en snelle schermen. En het automatiseren van manuele processen om jullie leven gemakkelijker te maken. In deze blog zullen wij een aantal voorbeelden van nieuwe ontwikkeling uiteenzetten.

Nieuw design portaal

Het gebruiksgemak van ons platform wordt verbeterd door het ontwikkelen van nieuwe schermen. In de afgelopen maanden zijn de schermen voor Manage shipments en Manage orders gereleased. Het Manage shipments scherm geeft een duidelijk overzicht van de beschikbare ladingen en details. Het Manage orders scherm faciliteert snel en simpel overzicht en verwerking van order details. Voor het einde van het jaar zullen alle schermen redesigned zijn.

Fast, easy, en fun, de juiste informatie op het juiste moment, dat is hoe een matching platform zou moeten werken!

Direct payment proces

Betalingscondities en transparantie van transport prijs zijn vaak ondergewaardeerde aspecten in de transportsector. Wij vinden echter dat deze cruciaal zijn voor een waardevolle en duurzame samenwerking voor zowel vervoerder als verlader. Daarom zijn in het platform prijzen zichtbaar voordat een order toegekend wordt en worden betalingsregels automatisch direct aangemaakt na het afronden van een order. Met het direct payment proces is het niet langer nodig om administratieve handelingen uit te voeren. Rond de order af en de afgesproken prijs wordt automatisch betaald. Een duidelijk overzicht van betalingen is beschikbaar in het nieuwe Payment scherm.

Geen twijfels meer hoe veel en wanneer je betaald krijgt,  registreer nu!

Order export functionaliteit

We ontvingen feedback van onze gewaardeerde transporteurs dat het waardevol zou zijn om de order details simpel uit te printen. Ons ontwikkelteam heeft dit meteen opgepakt en deze functionaliteit is nu al beschikbaar. We hebben de verwachtingen van onze gebruikers binnen korte tijd kunnen waarmaken. Daarnaast hebben we zelfs de verwachtingen overtroffen door direct een multi export te maken. Deze geeft je de mogelijkheid om meerdere orders te selecteren en exporteren vanuit het Manage orders scherm.

Start nu met platform en integreer het naadloos in je huidige bedrijfsprocessen!

Related Posts