Klantcase

Hupac: “UTURN is gebouwd door mensen die ervaring hebben in de logistiek”

‘Je ziet dat UTURN is gebouwd door mensen die ervaring hebben in de logistiek. Het is heel overzichtelijk, van het platform zelf tot aan de verzamelfactuur. Na het matchen van de rit, ontzorgt UTURN je in het proces en weet je zeker dat je rit wordt uitgevoerd’ legt Mark uit.  Mark Jansen, is Director Operations en al 15 jaar werkzaam bij Hupac.

Klant:

Hupac

Website:

hupac.com

Aangesloten

2020

Category:

Rail-operator

01. Samenwerking logistieke partners!

Als grootste rail operator in Europa heeft Hupac als doel om lading pakketten zo efficiënt en duurzaam mogelijk te transporteren. Dit doen zij voornamelijk via hun eigen trein shuttles, dat zijn er circa 50 tot 55 per week, maar ook maakt Hupac gebruik van andere partners in het totale logistieke netwerk om combinaties van binnenvaart, rail en trucking zo goed mogelijk op elkaar te laten afstemmen. Zij zien dat het voor hun klanten immers noodzaak is om zo vlug en efficiënt mogelijk van Rotterdam naar het grote achterland te kunnen vertrekken. Hier is UTURN van grote bijdrage.

De efficiëntie en transparantie in processen en de toegang tot  extra transportcapaciteit waren voor ons de juiste argumenten om te starten

Mark Jansen – Director Operations Hupac

02. UTURN in de praktijk

In de praktijk is UTURN een echte toevoeging op onze activiteiten’, vertelt Mark. Het  platform is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik is en bespaart veel tijd.  ‘Door de vele aangesloten vervoerders op het platform wordt je transportbehoefte vrijwel altijd ingevuld, ook de behoeftes die op korte termijn nodig zijn

03. UTURN maakt de sector transparanter en efficiënter

‘De schaalgrootte van de schepen en de doorlooptijd van de terminals zijn een uitdaging. Iedereen in de sector wordt afgerekend op tijd, maar schepen worden steeds groter, terwijl op de landzijde geen tijdwinst wordt geboekt. Daarom is het goed dat UTURN de sector transparanter en efficiënter maakt en ons deze tijdwinst geeft.

Wil jij ook kosten besparen op je containertrucking?

Neem contact op met Paul:

Telefoonnummer    +31 6 43 15 81 65