Klantcase

COSCO & Hilmit: de beste match

UTURN is de verbinder voor zorgeloos en geoptimaliseerd containertransport. Elke dag vinden op ons platform verladers en vervoerders elkaar voor de beste match van hun containertransport. Welke voordelen dat oplevert? We vroegen het aan één van onze succesvolle matches: Kristian Meyer-Morgenstern (COSCO Shipping Lines Germany) en Chilmi Chilmi Oglou (Hilmit GmbH).

"We zijn binnen 2,5 jaar gegroeid naar 6 vrachtwagens!"

Hilmit GmbH, opgericht in 2021, biedt nationaal en internationaal containertransport. Het is één van de transportbedrijven die snel groeit dankzij UTURN. Chilmi Chilmi Oglou (Hilmit GmbH): 
“Dankzij UTURN en alle 33 klanten die ons elke dag opdrachten geven zijn we binnen 2,5 jaar gegroeid naar 6 vrachtwagens!

“Via UTURN vind ik klanten die ik normaal niet zou kunnen bereiken. COSCO SHIPPING is een voorbeeld van een klant voor wie wij opdrachten uitvoeren en een goede toegevoegde waarde hebben. Via UTURN heb je altijd een direct lijn naar de klant en kun je zelf de prijs bepalen.”

COSCO Shipping Lines is een wereldwijde rederij met lokale kantoren en agentschappen in 160 landen. Kristian Meyer-Morgenstern (COSCO Shipping Lines Germany):
Zonder UTURN hadden we Hilmit nooit gevonden. Dankzij UTURN kon hij zijn bedrijf laten groeien van 1 naar 6 vrachtwagens. Dat was gunstig voor ons allebei. Hij heeft zijn bedrijf ook echt verbeterd. Dat is het voordeel van het platform: het neemt hen het administratieve werk uit handen.”

Weten hoe UTURN jouw logistiek kan verbeteren? Plan een demo en neem contact op!