Banner JLN Jaarcongres

JLN Jaarcongres

Op 14 mei wordt in het Spoorwegmuseum in Utrecht de 10 editie van het JLN jaarcongres gehouden. In 2020 bestaat JLN 10 jaar, wat dit jaar uitgebreid gevierd gaat worden. Het thema van het congres is 10 Years JLN: The Anniversary Edition. De dag zal in het teken staan van kennisdelen en netwerken. Ook UTURN is vertegenwoordigd: Paul Hugenholtz, Sales Executive, geeft een plenaire sessie over de digitalisering van container transport.

Kennis sessie digitalisatie container transport

Gedurende de dag worden er verschillende kennis sessies gegeven. Vanuit UTURN zal Paul Hugenholtz meer vertellen over de digitalisatie van container transport. Hij neemt je een stukje mee terug in de tijd en bespreekt de meest belangrijke ontwikkelingen waardoor volumes in  containertransport hebben kunnen toenemen. Ook geeft hij antwoord op de vraag: Welke invloed hebben platformen zoals UBER Freight, Amazon en UTURN op de samenwerking, capaciteit en efficiëntie in de logistieke keten? Als afsluiter blikt Paul vooruit en vertelt wat we de aankomende jaren kunnen verwachten rondom de ontwikkeling van UTURN en digitalisatie van containter transporten.

20210916_paul_1

JLN Awards

Ook dit jaar worden er weer de JLN Awards uitgereikt, namelijk de JLN Bedrijf Award en JLN Logistiek Goeroe Award. De JLN Bedrijf Awards worden ieder jaar uitgereikt aan bedrijven die iets te maken hebben met JLN. Dit jaar zijn dat: Inther Group, DSV en H&S Group. H&S is een koploper op het gebied van IT en logistiek. Met bedrijven zoals Uber en Amazon in het achterhoofd werd de start-up UTURN opgericht. De link tussen verlader, vervoerder moest makkelijker, voordeliger en duurzamer kunnen. In begin 2018 is UTURN, onder toeziend oog van H&S, op eigen benen komen te staan.
Voor de JLN Logistiek Goeroe Award is Jan Fransoo genomineerd. Jan Fransoo is lid van UTURN Advisor Board. Jan Fransoo is onder andere hoogleraar Operations and Logistcs Management aan de Tilburg University en werkt samen met verschillende nationale en internationale overheden en bedrijven. Naast oprichter van Dinalog is hij expert op het gebied van coördinatie van containerketens.

Op 14 mei worden de winnaars van de JLN Awards bekend gemaakt. Stemmen kan nog via de site van JLN. 

Programma

Het congres begin om 11:00 met een plenaire opening door Kasper Westerveld (JLN) en dagvoorzitter Hans Damen. Gedurende de worden er verschillende kennissessies gehouden, om 16:30 worden de JLN Awards  uitgereikt waarna de afsluiting volgt. Vanaf 17:15 is het mogelijk te netwerken tijdens de JLN Netwerkborrel.

10:30 – 11:00 Inloop & ontvangst
11:00 – 11:15 Plenaire opening
De opening zal worden verzorgd door Kasper Westerveld (projectcoördinator JLN) en Hans Damen (dagvoorzitter)
11:15 – 11:45 Rob Zuidwijk, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit
11:45 – 12:20 Rob Langenberg, (voormalig) Head of Event Operations bij Dutch Grand Prix
12:20 – 13:30 Lunch
incl. beursvloer
13:30 – 14:15 Marleen van de Kerkhof & Oscar Vermeij
14:15 – 15:00 Lean & Green + BigMile
15:00 – 15:45 Pauze
incl. beursvloer
15:45 – 16:30 Paul Hugenholtz over digitalisatie in container transport
Paul neemt je een stukje mee terug in de tijd, bespreek innovatieve praktijkcases en kijkt vooruit naar wat we in de toekomst kunnen verwachten van de digitalisatie rondom container transporten.
16:30 – 17:00 Uitreiking JLN Awards
17:00 – 17:15 Afsluiting
De dag wordt afgesloten door 
17:15 – 18:00 Borrel
De netwerkborrel zal wederom plaatsvinden op de beursvloer en is het einde van het tiende JLN Jaarcongres. 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor het JLN Jaarcongres? Dat kan via deze link (je wordt doorgestuurd naar de website van JLN).

Related Posts