Klantcase

Redline: UTURN is het eerste platform dat voor ons echt extra omzet genereert.

Een van de partijen die UTURN op dagelijkse basis gebruikt is Redline Internationale Spedition Gmbh. Redline  is een een full service logistieke dienstverlener met drie vestigingen in Duitsland en één in Nederland. We gebruiken UTURN vooral om capaciteit te vinden voor exportzendingen (retour) vanuit alle havens in Europa. UTURN heeft  ons geholpen om tijd te besparen en onze service aan onze klanten te behouden en zelfs te verbeteren.

Klant:

Redline

Website:

mw1group.com/

Aangesloten

2021

Category:

Logistiek dienstverlener

01.UTURN voegt echt waarde toe op het gebied van tijdswinst

Je hebt  veel nieuwe gekwalificeerde truckers en logistieke dienstverleners op het platform en alles loopt vanaf het begin heel soepel. Daarnaast faciliteer je ook direct het contact tussen ons bedrijf en de door ons gekozen vervoerder. UTURN voegt echt waarde toe op het gebied van tijdswinst, dat is voor ons het grootste voordeel. Daarnaast besparen we ook kosten door het gebruik van het platform en hebben we altijd een overzicht van de markt. UTURN is een echt stabiel platform, we hebben nooit problemen ondervonden zegt waardoor het erg betrouwbaar is.

UTURN is het eerste platform dat voor ons echt extra omzet genereert. Ik zie eigenlijk geen echte concurrent voor UTURN in de huidige markt”


Rodrigo Pinto – Branch Manager, Office Airport FMO

02. Erg gemakkelijk om nieuwe vervoerders te vinden voor een goede prijs!

Vervoerders vinden gaat zeer eenvoudig: vul je opdracht-gegevens in het platform en ontvang offertes binnen enkele minuten.  UTURN geeft u de bedrijfsnamen van degenen die hebben geboden, hun offertes en hun kwaliteitsbeoordelingen. Dus op basis van het overzicht van marktcondities en prijscondities kun je een vervoerder kiezen.

Wil jij ook toegang hebben tot de capaciteit van zo’n 2000 vervoerders en kosten besparen op je containertrucking?

Neem contact op met Paul Hugenholtz

Telefoonnummer     +31 6 431 58 165
E-mailadres              p.hugenholtz@uturn-now.com