Ons platform

UTURN: Versimpelt de samenwerking met jouw vervoerders

Is jouw organisatie ook te veel bezig met handmatige en tijdrovende processen rondom containertransport.

  • Realtime ETA's en statussen locaties
  • Perfect te integreren in eigen omgeving
  • Back-up met duizenden vervoerders
Demo inplannen
Photo

Samskip
Kari-Pekka Laaksonen

Met UTURN optimaliseren we onze interne processen en de communicatie met vervoerders. Zodoende kunnen we ons focussen op de beste service voor onze klanten

Photo

Broekman Logistics
Rik Pek

Met UTURN kunnen we alle milestones van een containervracht op de voet volgen; Dus we hoeven niet meer de hele dag te bellen of mailen om te vragen hoever iemand is of een container al is afgekoppeld of gelost

Photo

Elnaz Rodriquez
Partner in Rail

‘Met UTURN kunnen we eenvoudig schakelen tussen onze vaste vervoerders en beschikbare capaciteit in de markt'. Zo hebben we altijd snel een oplossing!

Veelgestelde vragen

In het platform publiceer je transporten voor de vervoerders die jij selecteert en ervaar je alle gemakken van orderinvoer tot uitbetalen.

Nee, alleen de vervoerders die jij selecteert kunnen het transport zien en deze accepteren, op bieden of weigeren.

Nog geen vijf minuten. Stuur je vervoerder een uitnodiging en start meteen.

Als je vervoerders geen capaciteit hebben, kun je de orders automatisch naar het ‘UTURN netwerk’ verplaatsen waar andere vervoerders de rit kunnen aannemen. Zo heb je altijd direct capaciteit.

Ja zeker, beide zijn met elkaar geintegreerd in het Transport Management Platform. Zo heb je altijd 1 volledig overzicht en gestandaardiseerde werkwijze voor al je transporten.

De API van UTURN kan communiceert met ieder systeem. De UTURN API integreren met welk intern system dan ook is eenvoudig. Van Modality, Ernisoft, Easytrip tot Cargowise en Hellocontainer, wij werken met alles samen.

Absoluut. Door middel van een excel upload kan je eenvoudig orders inschieten.

Ja, je krijgt direct inzicht in de status van een vracht. Iedere aankomsttijd en vertrektijd per locatie – pick-up/load, delivery and drop zijn realtime inzichtelijk. Daarnaast kan je zien of een container is vrijgegeven en of er gedurende de opdracht aanpassingen hebben plaatsgevonden.

Nee dat hoeft niet. Je kan alerts en notificaties instellen. Zo krijg je altijd een pop-up bij belangrijke info over jouw vracht.

Ja zeker. Voor elke opdracht wordt er een event-log automatisch aangemaakt als naslagwerk voor iedere opdracht. Zo zie je de tijden van laden, incidenten / wachturen op de laad-of losplaats of zelfs geweigerde containers. Zo is er nooit discussie

De CMR upload wordt door de vervoerder op het platform gedaan. Dit is verplicht voor het afronden van een opdracht. Voor de opdrachtgever is het CMR beschikbaar ,zodra geupload door vervoerder

Vervoerders worden automatisch na afronding order binnen 30 dagen uitbetaald door UTURN. Als opdrachtgevers ontvang je een geconsolideerde factuur per week.

Contact

Arrow

Meer weten of deel uitmaken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.