De UTURN app is vernieuwd

Zoals jullie mogelijk weten, is het UTURN platform te gebruiken op twee manieren. De eerste is door middel van het portaal, oftewel via de computer. De tweede manier is door middel van onze mobiele applicatie, waardoor het voor de vervoerder ook mogelijk is om het platform onderweg te gebruiken (maar natuurlijk niet onder het rijden). Wij vinden het bij UTURN erg belangrijk om samen met jullie het platform te blijven verbeteren en daarom is er een vernieuwde versie van de UTURN app ontwikkeld. De update hiervan is te downloaden via zowel de Google als de Apple store.

Wagenpark

Je kunt nu jouw kans vergroten om bepaalde type transporten te bemachtigen van opdrachtgevers die vervoerders zoeken met specifieke mogelijkheden. Bij je accountgegevens is het mogelijk gemaakt om jouw transportmogelijkheden en certificaten in te vullen onder de knop ‘Wagenpark’. Hierdoor ontvang je notificaties die gericht zijn op jouw wagenpark. Bij een notificatie weet je nu zeker dat het gaat om een rit die je ook zou kunnen rijden. Zie hiernaast hoe dit moet.

Documenten

Om sommige transporten uit te kunnen voeren, zijn er bepaalde documenten nodig. Deze worden door opdrachtgevers aan het shipment toegevoegd. Deze kun je als vervoerder nu downloaden via de app, denk hierbij aan paklijsten, DGD- en doaune documenten. Ook is het nu mogelijk om als vervoerder meerdere documenten te uploaden ter bewijs van aflevering voor het afronden van de rit.

Meld probleem

Gebeurt het bij jou helaas ook wel eens dat er zich een problemen voordoet tijdens de uitvoer van een order of dreigen er wel eens (wacht)kosten te ontstaan? De geregistreerde opdrachtgevers helpen je hier graag bij. Informeer deze daarom direct via de knop ‘Meld probleem’ in de order details, zodat de opdrachtgever hier rekening mee kan houden en je gelijk kan assisteren waar nodig. Zie hiernaast hoe je het probleem kan melden.

Helpdesk

Heb je een vraag over de operationele procedures die gehanteerd dienen te worden bij het gebruik van het UTURN platform? Maak hiervoor nu gebruik van ‘De Helpdesk‘! Deze kun je vinden in de support sectie bij de instellingen van je account.

Indienen van additionele kosten

Indien er ook echt additionele kosten zijn ontstaan tijdens het transport, kunnen deze nu heel gemakkelijk via de app ingediend worden. Dus wacht daar vooral niet mee, maar doe het gelijk op locatie. Dit doe je door op de knop ‘Extra kosten’ te klikken. Zorg ervoor dat deze kosten goed gespecificeerd zijn. Om deze kosten in te mogen dienen, moet er eerder wel al een melding zijn gedaan bij het ontstaan van de kosten (zie ‘Meld probleem’). Zie hiernaast hoe je de kosten in kan dienen.

Bevestigen van annulering

Als de opdrachtgever een rit annuleert die al gestart is, kan je kosten indienen die zijn ontstaan door de late annulering, mocht je hier recht op hebben. Hiervoor is het wel belangrijk dat je de annulering van de opdracht bevestigt in de mobiele app (zie operationele procedures voor details).

Openingsuren per locatie

Wil je een rit aannemen, maar weet je even niet of dit uitkomt met de openingstijden van de locatie?
Geen probleem, want je kunt de openingstijden van de locatie nu bekijken door op het blauwe poppetje in order details te klikken. Wanneer er geen tijden worden getoond, maar jij de openingstijden wel weet, kun je een bericht sturen naar support@uturn-now.com en zullen wij ervoor zorgen dat de informatie wordt aangevuld. Aan de openingstijden kunnen geen rechten worden ontleend.

Betalingsreferentie

Bij het voltooien van een rit, kan nu ook een betalingsreferentie ingevuld worden.
Deze referentie wordt toegevoegd aan de bankbetaling, wat kan helpen bij de financiële administratie.


Gelijk zien hoe deze verbeteringen eruit zien? Klik hier om in te loggen!

 

Of als je nog geen account hebt, maak deze nu gelijk aan!

Related Posts