Altijd wielen voor jouw container transporten

UTURN is het platform voor het samenbrengen van vraag en aanbod van container transporten. Met een druk op de knop heb je als verlader toegang tot duizenden containervervoerders in heel Europa. Zo beschik je altijd over voldoende capaciteit en bespaar je tot wel 25% op je operationele- en transportkosten. Als verlader bepaal je zelf of je samenwerkt met bestaande of nieuwe vervoerders. Bij UTURN betaal je alleen voor de daadwerkelijk uitgevoerde transportopdrachten en zit je niet vast aan een abonnement of ander soort contract.

Voordelen

Waarom verladers kiezen voor UTURN.

UTURN Carrier Schermen

Als verlader wil je de vraag van jouw klant(en) zo goed mogelijk managen.  Hierin heb je constant uitdagingen mbt beschikbaarheid van capaciteit,  de hoeveelheid tijd die het beslag neemt om een opdracht te organiseren en de daadwerkelijk kosten voor transport.

UTURN geeft je met haar platform altijd toegang tot de beste capaciteit voor jouw opdrachten en waarin in tijdrovende administratieve handelingen zoals facturering geautomatiseerd zijn.  Met UTURN heb je meer veerkracht, lagere kosten in handling en transport en geef je meer vertrouwen en laat bijdragen aan een beter milieu met minder uitstoot.

Alle administratieve documentatie rondom de transportopdracht worden opgeslagen en zijn eenvoudig terug te vinden in het platform. De financiële afhandeling van een container transport is vereenvoudigd. Een keer per maand krijgt de vervoerder een verzamelfactuur waar alle uitgevoerde transportopdrachten staan. UTURN neemt  een groot deel van de werkzaamheden uit handen en bespaar je tot wel 25% op operationele- en transportkosten. Daarbij is de inzet van vervoerders via UTURN een duurzame keuze omdat er zo minder lege kilometers gereden worden wat zorgt voor een aanzienlijke Co2 reductie. 

Tot wel 25% Besparing operationele- & transportkosten
Altijd toegang tot capaciteit
24/7 bereikbaar
Transparante prijzen
Duurzame oplossing
Europa

Waar kan je UTURN gebruiken?

UTURN groeit snel en is hard op weg Europa te veroveren en in iedere haven de oplossing te zijn voor haar klanten. Met meer dan een half miljoen opdrachten in onder andere:

Rotterdam

Amsterdam

Antwerpen

Le Havre

Hamburg

Duisburg

Bremerhaven

Met UTURN optimaliseren we onze interne processen en communicatie met leveranciers, en kunnen we ons focussen op het allerbelangrijkste: het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten.

samskip
Black-White-Minimal-Modern-Art-Design-Creative-School-Logo-150x150

Kari-Pella Laaksonen
Group CEO Samskip

Wil je alvast meer weten over wat het UTURN platform voor jou en je organisatie voor voordelen heeft? Neem contact met ons op en we geven je graag een korte rondleiding door ons platform. 

Features

Functies voor verladers.

Garanties

Garanties voor verladers.

De beste prijs

Bij UTURN bepaal je zelf de prijs en bespaar je tot wel 25% op operationele- en transportkosten

Altijd capaciteit

Er zijn altijd voldoende vervoerders beschikbaar die de container transport opdracht kunnen uitvoeren

Co2 reductie

Doordat er minder lege kilometers worden gereden heeft dit een positief effect op de reductie van Co2 uitstoot.

We zijn een aantal maanden geleden met UTURN gestart. Het is een erg slim, logisch en intuïtief platform. Vroeger werkten we samen met een tiental gespecialiseerde transporteurs. Dankzij het UTURN-platform komen we in contact met veel nieuwe transporteurs en zo bouwen we ons netwerk verder uit. UTURN denkt ook mee met zijn gebruikers en staat open voor onze suggesties

Tom van den Plas,
Teamleader Commodities
Kuehne & Nagel

Netwerk

Sluit je aan bij andere verladers .

Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere logistieke dienstverleners zoals deep- en shortsea rederijen, terminals en expediteurs. Dagelijks ervaren honderden geregistreerde verladers de voordelen en het gemak van UTURN. De top 10 grootste rederijen maken gebruik van UTURN, binnen 1 minuut vragen zij bij duizenden vervoerders capaciteit op. Sluit je vandaag nog bij je collega’s aan om ook altijd verzekerd te zijn van voldoende capaciteit.

Requirements

Alle soorten container transporten.

Op UTURN kunnen alle soorten container transporten geplaats worden. Vervoerders uit heel Europa zijn actief op het UTURN platform. Zowel nationale als internationale transportopdrachten kunnen geplaats worden. 

Aantal FT

Soort rit

Soort container

Requirements

UTURN

Meer informatie.

Dagelijks vinden honderden verladers capaciteit van het UTURN platform. Met duizenden geregistreerde vervoerders zijn wij het grootste online container platform van Europa. 

Verladers en vervoerders maken gebruik van UTURN omdat het snel, efficiënt en duurzaam is. 

Sluit je vandaag nog bij je collega’s aan en ondervind zelf het gemak van UTURN.

Bij UTURN ben je verzekerd van

Tot wel 25% besparing op operationele- & transportkosten
Altijd toegang tot capaciteit
24/7 bereikbaar
Transparante prijzen
Duurzame oplossing