• Uturn voor verladers

    Uturn voor verladers

Als vrachtwagens doorzichtig zouden zijn, dan zou je zien dat ongeveer een derde van alle laadruimte op de weg onbenut blijft. Dat verhoogt transportkosten en is een onnodige belasting op de infrastructuur en het milieu. UTURN zorgt ervoor dat u als verlader toegang krijgt tot deze beschikbare capaciteit.

BETROUWBAAR TRANSPORT, VOLLEDIG ONTZORGD

Ontvang  tarieven van uitsluitend relevante en gekwalificeerde vervoerders. Laat uw transportproces ondersteunen door slimme data van het UTURN platform. Zoveel mogelijk handelingen worden u door UTURN uit handen genomen.

  • Maak de juiste match
  • Volg uw zending
  • UTURN ontzorgt u verder

ZO WERKT HET

UTURN brengt vraag en aanbod op een slimme manier bij elkaar. Op het moment dat u uw lading inbrengt op het UTURN platform, brengen wij deze direct onder de aandacht van  relevante vervoerders. U ontvangt relevante aanbiedingen in combinatie met de kwaliteitsrating van de vervoerder. Vervolgens kunt u handmatig of automatisch de meest geschikte vervoerder kiezen. De verdere afhandeling van de overeenkomst wordt verzorgd door UTURN.

Nieuwsgierig? We komen graag een demo geven!

VEELGESTELDE VRAGEN

UTURN vindt voor 98% van de aangeboden transporten de juiste match. Mocht je twijfelen of een lading geschikt is voor ons platform, neem dan gerust even contact op.

UTURN is initieel gestart met containers. Inmiddels is ons platform compatibel met alle containertypes en FTL ladingen.

Het platform ondersteunt transporten wereldwijd. UTURN is gestart in de Rotterdamse haven en biedt momenteel capaciteit aan in de Benelux en omringende landen. Wij krijgen dagelijks nieuwe aanmeldingen van vervoerders, waardoor dit kan snel uitbreiden.

Alle vervoerders die gebruik maken van UTURN, worden uitvoerig gescreend voordat ze toegang krijgen tot het platform.

UTURN is een zeer flexibel en simpel platform. Wij hebben verschillende manieren gecreëerd om onze opdrachtgevers te ontzorgen en efficiënt transport in te laten kopen. Wil je weten hoe UTURN in jullie werkwijze past, neem dan contact op om eens kennis te maken!

UTURN hanteert een vaste matching fee per container. Deze wordt doorberekend aan de verlader en dit doen we op no cure, no pay basis.