In een ideale wereld heeft iedere verlader altijd toegang tot de transportcapaciteit die hij nodig heeft. Helaas is dit niet de werkelijkheid. UTURN brengt vraag en aanbod van deze transportcapaciteit samen, waardoor je als verlader op ieder moment inzichtelijk hebt welke vervoerder voor welke prijs jouw opdracht wilt doen. Op deze manier wordt de efficiëntie verhoogd en worden kosten gereduceerd.

Ben je ook klaar met het zoeken naar transportcapaciteit?

Door middel van UTURN heb je altijd toegang tot de transportcapaciteit van verschillende gekwalificeerde vervoerders en het gehele proces wordt van order tot cash ondersteunt door middel van het platform.
Hierdoor ontstaan de volgende voordelen:

  • Lagere kosten op container trucking
  • Altijd toegang tot transportcapaciteit
  • Transparantie gedurende hel hele proces
  • Een simpele financiële afhandeling 
Ik wil een demo    

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Het is voor iedere verlader mogelijk om een demo in te plannen! Gedurende deze demo wordt het platform in meer detail aan je uitgelegd en worden al je vragen beantwoordt door één van onze specialisten. Het voordeel van een eenvoudig platform, is dat deze demo maar 15 minuten duurt!

Is het niet mogelijk dat we kunnen langskomen? Geen probleem! Dan doen we deze demo gewoon online!

VEELGESTELDE VRAGEN

UTURN vindt voor 98% van de aangeboden transporten de juiste match. Mocht je twijfelen of een lading geschikt is voor ons platform, neem dan gerust even contact op.

UTURN is initieel gestart met containers. Inmiddels is ons platform compatibel met alle containertypes en FTL ladingen.

Het platform ondersteunt transporten wereldwijd. UTURN is gestart in de Rotterdamse haven en biedt momenteel capaciteit aan in de Benelux en omringende landen. Wij krijgen dagelijks nieuwe aanmeldingen van vervoerders, waardoor dit kan snel uitbreiden.

Alle vervoerders die gebruik maken van UTURN, worden uitvoerig gescreend voordat ze toegang krijgen tot het platform.

UTURN is een zeer flexibel en simpel platform. Wij hebben verschillende manieren gecreëerd om onze opdrachtgevers te ontzorgen en efficiënt transport in te laten kopen. Wil je weten hoe UTURN in jullie werkwijze past, neem dan contact op om eens kennis te maken!

UTURN hanteert een vaste matching fee per container. Deze wordt doorberekend aan de verlader en dit doen we op no cure, no pay basis.