• Container transport in Europa voor de beste prijs

  Container transport in Europa voor de beste prijs

  Nummer 1 containerplatform in Europa

  • ✓ Netwerk van 1400+ gekwalificeerde vervoerders
  • ✓ Gegarandeerde kostenreductie
  • ✓ 32.000+ succesvolle opdrachten

Gegarandeerd de beste prijs voor het transport van jouw container

UTURN geeft jou toegang tot 1400+ gekwalificeerde vervoerders die jouw opdrachten in Europa kunnen uitvoeren.

Voordelen:

 • Kostenreductie op iedere lane
 • Binnen 1 minuut een opdracht geplaatst
 • Binnen 15 minuten een prijsopgave van meerdere vervoerders
 • Jij kiest zelf de beste combinatie van vervoerder en prijs
 • 32.000+ succesvolle opdrachten in Europa

Doe een proeforder!

Wil je weten hoeveel jij kan besparen op jouw opdrachten?

Vraag een demo aan met één van onze collega’s en doe een paar proeforders om te ervaren wat UTURN voor jou kan betekenen!

Vraag een demo aan!

Photo

Samskip
Aad Vlasblom

'Het gebruik van UTURN heeft onze kosten gereduceerd. Voor ons als opdrachtgever is het heel eenvoudig om capaciteit te zoeken en te vinden, met één bericht benader je meer dan 1.200 vervoerders'.

Photo

Hupac
Mark Jansen

'Het platform is gebouwd door mensen die ervaring hebben in de logistiek en dat merk je aan alles. Het is een eenvoudig en overzichtelijk platform waarbij vraag en aanbod op transparante en dus vertrouwde wijze bij elkaar komen’.

Photo

Mission & Relief
Quintus Opschoor

'Door het platform ben je heel snel voorzien van de benodigde transportcapaciteit, mede daardoor is het heel tijdsbesparend. Tevens zetten wij door middel van UTURN een extra stap op het gebied van duurzaamheid'.

Photo

De Rijke Transport
Roy Evers

'Doordat er veel ritten op staan van verschillende opdrachtgevers past er altijd wel iets en kan je ideaal je planning optimaliseren en je lege kilometers reduceren. Je bent hiermee dus heel flexibel'.

VEELGESTELDE VRAGEN

Iedereen die een container wil vervoeren kan op UTURN terecht, want wij bieden een oplossing voor elk type container. UTURN bedient meer dan 200 rederijen, producenten en expediteurs wereldwijd.

Handmatig op het UTURN platform, binnen een paar clicks staat de container online.  Orders kunnen eenvoudig worden gedupliceerd, zodat je gemakkelijk meerdere orders kan plaatsen. Ook hebben we koppelingen met diverse logistieke software-pakketten en is er sprake van een bulk-import optie voor jouw bedrijf bij een bepaald volume.

Dan wordt de container onder de aandacht gebracht van onze gekwalificeerde vervoerders die een bod kunnen uitbrengen op jouw opdracht. Gemiddeld ontvang je binnen 15 minuten quotes van verschillende vervoerders en kan je, op basis van prijs en kwaliteit, kiezen welke vervoerder de rit mag uitvoeren. 

De poule van 1300 vervoerders bestaat uit een gedegen mix van eigen rijders en kleine transportbedrijven, tot aan middelgrote en grote transportbedrijven met meer dan 100 wagens verspreid over Europa.

UTURN screent haar vervoerders zorgvuldig. Voordat een vervoerder toegang krijgt tot het platform worden zijn of haar vergunningen en verzekeringen altijd gecontroleerd, zonder de juiste vergunningen en verzekeringen wordt er geen toegang verleend. Daarnaast vindt er ook altijd een persoonlijk gesprek plaats met de vervoerder om de juiste indruk bevestigd te krijgen.

Ja zeker. Je kan ten allen tijde beslissen welke vervoerders je aan je vracht wilt koppelen.  UTURN is in die zin een transport management systeem die voor elke opdracht de juiste invulling biedt.

UTURN werkt met een poule van +1400 vervoerders in binnen en buitenland. Hierdoor kunnen we 98% van alle ritten matchen.

Je kan met alle maten en typen box containers (dry, high cube, open top, flat rack, reefer ) en tankcontainers terecht op het platform. Ook voor opdrachten waar speciale benodigdheden of certificaten voor nodig zijn zoals een gen-set of ADR certificaat, is UTURN geschikt.

UTURN heeft zijn HQ in Rotterdam en heeft vanuit hier snel Europa veroverd. Veel opdrachtgevers gebruiken onze diensten in meerdere landen tegelijk zoals Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. 

Je betaalt een vaste fee per gematchte opdracht, wat betekent dat het op basis van no cure no pay is.