Invoicing

We vereenvoudigen betalingen door als tussenpersoon op te treden, waardoor kredietcontroles voor alle individuele vervoerders overbodig worden en het gemak van gecombineerde facturen voor meerdere orders wordt aangeboden. Ons doel is om financiële processen te stroomlijnen, administratieve overhead te verminderen en de algehele betalingservaring voor verladers en hun vervoerders te verbeteren.

Voordelen

Bereik meer met UTURN

  • Gestroomlijnde betalingsfacilitering: Ons platform vereenvoudigt het betalingsproces door op te treden als tussenpersoon tussen de partijen, waardoor de verzender niet langer al zijn vervoerders afzonderlijk hoeft te beoordelen en kredietcontroles hoeft uit te voeren. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor transacties soepeler en sneller verlopen.
  • Overzicht op betalingen: Met ons platform hoeven verzenders zich geen zorgen meer te maken over het bijhouden van individuele betalingen aan meerdere vervoerders. Wij zorgen voor het hele betalingsproces, zodat alle transacties veilig en op tijd worden afgehandeld, en wij zorgen ervoor dat de betalingen op tijd worden afgehandeld.
  • Samengevoegde factuur: Wij bieden het gemak van één verzamelfactuur voor meerdere orders van verschillende klanten. Hierdoor is complex en tijdrovend factuurbeheer niet meer nodig, waardoor financiële tracking en rapportage efficiënter verloopt.
  • Verbeterde efficiëntie: De mogelijkheid die ons platform biedt om betalingen en facturen te bundelen, stroomlijnt het hele financiële proces en vermindert de administratieve overhead. Hierdoor kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten terwijl wij de financiële details afhandelen.

Sluit je aan bij meer dan 1000 UTURN klanten

Veelgestelde vragen

Stel ons al je vragen

Andere vragen?

Neem contact met ons op: +31 10 310 6300 of bezoek de helpdesk.