Gebruik UTURN App.

Vul automatisch je planning

Met de UTURN Shipment Notifier hoef je nooit meer handmatig opzoek naar container transportopdrachten. Geef je voorkeuren op en je krijgt automatisch een notificatie van de opdrachten die in jouw planning passen.

Binnen 30 dagen uitbetaald

Rij je ritten via UTURN dan ben je verzekerd van minder administratieve rompslomp. Je krijgt automatisch binnen 30 dagen uitbetaald. Je hoeft geen facturen meer te maken en te wachten wanneer je opdrachtgever betaald.

Instructievideo voor app gebruikers .

Stap 1. Pagina Shipments

Bekijk op de pagina “shipments” alle opdrachten waar je op kan bieden.

Stap 2. Pagina met shipment details

Bekijk op de pagina “shipment details” alle beschikbare details van de rit. Containernummer en referentie ontvang je als je de opdracht mag uitvoeren. 

Stap 3. Bieden op een shipment

Geef je bieding door en klik op “submit bid”. De opdrachtgever bepaalt of hij akkoord gaat met je bieding, je ontvangt hierover een email. In sommige gevallen kan je een opdracht direct accepteren, dan klik je op “accept”.

Wanneer het je eerste opdracht is dan neemt UTURN contact met je op om alles vlekkeloos te laten verlopen. 

Stap 4. Pagina orders

Alle opdrachten die je toegewezen hebt gekregen staan op de pagina “orders”. Klik op het “contact symbool” in de contactgegevens van de opdrachtgever in te zien. 

Stap 5. Rit afronden

Wanneer je de rit wil afronden klik je op de knop “finish”. Hier upload je direct het cmr of interchange.

Direct rijden

Met meer dan 2.000 transportopdrachten per dag ben je altijd verzekerd van voldoende ritten en plan je zelf je agenda vol. Je kiest zelf de ritten die je wilt rijden. 

Bij ons ben je verzekerd van:

Betalingsgarantie binnen 30 dagen
GRATIS voor vervoerders
24/7/365 UTURN service