Start vandaag nog met UTURN. Vul je planning en verhoog je omzet!

UTURN is het platform voor het samenbrengen van vraag en aanbod van container transporten. Met meer dan 1.000 transportopdrachten per dag online kun je iedere dag, week of zelfs maand je planning opvullen. Met UTURN bepaal je zelf met wie je samenwerkt, met bestaande of nieuwe opdrachtgevers Je bepaalt zelf voor welk tarief je de transportopdracht uitvoert en krijgt binnen 30 dagen uitbetaald.

Voordelen

Hoe UTURN werkt.

Als je met UTURN werkt heb je dagelijks de keuze uit meer dan 1.000 container transport opdrachten in binnen- en buitenland. Van het overrijden van containers tot het laden van boomstammen in een bos, allerlei soorten container transportopdrachten zijn te vinden op het platform. Met honderden geregistreerde opdrachtgevers, waaronder de top 10 grootste rederijen, vul je alle lege gaten op in je planning. UTURN is voor vervoerders geheel gratis, er zijn geen kosten aan verbonden. Via UTURN kun je samenwerken met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Jij bepaald zelf tegen welke prijs je de transportopdracht uitvoert en word altijd binnen 30 dagen na het voltooien van de rit uitbetaald. Mocht je ergens niet uitkomen of hulp nodig hebben dan kun je 24/7 naar onze helpdesk bellen.

Betalingsgarantie binnen 30 dagen
GRATIS voor vervoerders
Dagelijks toegang tot 1.000 transportopdrachten
Honderden geregistreerde opdrachtgevers
Top 10 grootste rederijen
Helpdesk 24/7
UTURN voor vervoerders

Aan de slag met UTURN.

Stap 1.
Registreren

Registreer jezelf als vervoerder. Na het invullen van alle benodigde vragen krijg je toegang tot het platform waar alle ritten op staan.

Stap 2.
Match & Drive

Doorzoek de shipment orders en bied op de rit die jij wilt rijden. Stel de notifier in die je automatisch op de hoogte brengt van ritten die in jouw planning passen.

Stap 3.
Uitbetaling

Na het succesvol afronden van de rit vul je eventuele extra gemaakte (wacht-)kosten in en wordt binnen 30 dagen uitbetaald.

Features

Functies voor vervoerders.

Notifier

De notifier is een van de nieuwe features die het de vervoerder nog gemakkelijker maakt om zijn planning op te vullen. Door het aanmaken en opslaan van zoekopdrachten krijgen vervoerders automatisch een notificaties (push bericht of e-mail) wanneer een opdrachtgever een shipment order plaatsen die voldoet aan de zoekopdracht. Lees meer over de UTURN Shipment Notifier in het persbericht.

Ik hoef niet langer meer door het platform te scrollen en krijg automatisch ritten te zien die in mijn planning passen.

Henk Dammes Logo

Vincent Schouten, Henk Dammes Transport Bleiswijk

MyCarrier

Container transporteurs kiezen ervoor om UTURN te gebruiken voor de samenwerking met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. UTURN geeft je als container vervoerder zekerheid die je misschien niet hebt als je direct met een (nieuwe) opdrachtgever samenwerkt. In MyCarrier maken opdrachtgevers een lijst aan van vervoerders met wie zij alleen willen samenwerken.

Andere vervoerders

Sluit je aan bij je collega's.

De Rijke rond

Roy Evers

De Rijke Transport

Via UTURN kan je tegen je eigen prijs meer werk bemachtigen, wat goed is voor de vulling van je truck. Door de vele ritten past er altijd wel iets en kan je optimaal plannen en je marge verhogen.

CNS Rond

Can Kartal

CNS Transport B.V.

Wij zijn erg tevreden met de samenwerking. Vriendelijke mensen en snelle support van UTURN! De betaling is ook altijd in orde.

Sander Vaane Rond

Sander Vaane

Sander Vaane Transport

Ik zou UTURN aanraden, omdat je er efficiënter door kan werken en het je meer mogelijkheden biedt om je planning goed rond te krijgen en dus je lege kilometers te reduceren.

Vale Logistics Rond

Hilmi Kilic

Vale Logistics

Het mooie is dat als je biedt op een opdracht of de opdracht accepteert voor de richtprijs, het binnen een paar minuten geregeld is en je de afgesproken prijs altijd binnen 30 dagen betaald krijgt.

Start net als je collega’s vandaag nog met UTURN. Vind ritten die precies in je planning passen, bepaal zelf je prijs, reduceer het aantal lege kilometers en krijg binnen 30 dagen betaald. Wil je meer informatie? Klik op onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontzorgen

UTURN ontzorgt container vervoerders.

Opdrachten

Vooraf zekerheid over de prijs

Toegang tot honderden opdrachtgevers

Geen proefperiodes

Documentatie

Opdracht details op 1 plek

Calamiteiten gedocumenteerd

CMR upload via platform

Betalen

Nooit meer facturen maken

Altijd binnen 30 dagen betaald

Niet meer nabellen voor facturen

Requirements

Alle soorten container transporten.

Op UTURN staan allerlei soorten verschillende transportopdrachten voor 20FT, 40FT en 45FT containers, ook kan er specifiek gezocht worden op tankcontainers, (HC-) reefer containers en high cube containers. Import, export en shunts opdrachten in binnen- en buitenland door geheel Europa zijn binnen enkele seconden te vinden. Opdrachtgevers kunnen ook nog aangeven of er nog andere speciale requirements zijn waar de vervoerder aan moet voldoen, zoals; AEO, Arrange T1, Container lock, Driver loading, Lash and secure, Out of gauge (OOG), Sideloader, Slot booking, Tilt chassis. Daarnaast kan er ook specifiek gezocht worden op het vervoeren van gevaarlijke stoffen, gekoeld containervervoer middels een generator set, een dubbele assige chassis of een sideloader. 

Het voordeel van rijden met UTURN is dat ik iedere maand de lege gaten in mijn planning kan opvullen met ritten die ik zelf kies. En ben ik verzekerd van een vaste uitbetaling binnen 30 dagen.

Jaque Verhulst, Container Trucker

Netwerk

Een greep uit onze opdrachtgevers.

Door gebruik te maken van UTURN hebben vervoerders toegang tot honderden geregistreerde opdrachtgevers zoals: logistieke dienstverleners als deep- en shortsea rederijen, terminals en expediteurs. 

App

Registreren.

Speciaal voor vervoerders heeft UTURN een app ontwikkeld. Via de app kunnen vervoerders zoeken en reageren op shipment orders. Als de notifier is ingesteld kunnen er ook push notificaties ontvangen worden.

De app draait op Android en op iOs en is te downloaden via de Google Play Store en Apple’s App Store. 

Bij UTURN ben je verzekerd van

Betaling binnen 30 dagen
GRATIS voor vervoerders
Dagelijks toegang tot 1.000 transportopdrachten
honderden geregistreerde opdrachtgevers
Toegang tot de top 10 grootste rederijen
24/7 Helpdesk