In een ideale wereld wordt 100% van je transportcapaciteit gebruikt. Helaas rijd je als vervoerder vaak genoeg leeg. UTURN brengt vraag en aanbod van transportcapaciteit samen. Hierdoor kan jij opdrachten aannemen van tal van opdrachtgevers en kun je de planning optimaliseren. Dit betekent minder lege kilometers en hogere marges.

Wil je ook niet meer stilstaan?

Door middel van UTURN heb je toegang tot meer volume, omdat je de mogelijkheid hebt om opdrachten uit te voeren voor veel verschillende opdrachtgevers. Daarnaast wordt het gehele proces van order tot cash ondersteunt door middel van het platform en dit alles geheel gratis.
Hierdoor ontstaan de volgende voordelen:

  • Hogere marges
  • Minder lege kilometers
  • Zelf je prijs bepalen
  • Binnen 30 betaald

Is dit ook iets voor jou?

Registreren is gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen is een gebruikersaccount aan te maken en je bedrijf te registreren. Dit neemt slechts 5 minuten in beslag.
Hierna zal één van onze specialisten contact met je opnemen om je het platform volledig uit te leggen en te bekijken waar je naar op zoek bent. Het platform is geschikt voor grote transportbedrijven tot aan eigen rijders en daarom is het platform toegankelijk door middel van een web-portaal en een mobiele applicatie. Download de app op jouw mobiel door op de 1 van onderstaande knoppen te drukken!

iphone-app-store

Veelgestelde vragen

UTURN is hét platform voor containertransport. Wij hebben opdrachtgevers met alle verschillende containertypes.

Ja, graag! UTURN is onder andere uitermate geschikt voor kleine en zelfstandige ondernemers. Doordat wij gegarandeerd uitbetalen binnen 30 dagen, hoeft er geen tijd meer gestoken te worden in facturatie en administratie. Registreer nu voor toegang tot meer lading en verhoog uw marges.

Ja, absoluut! Het UTURN platform is toegankelijk voor iedereen met één of meerdere vrachtwagens. Vanuit het portaal kun je orders accepteren of jouw prijs ingeven. Gebruik het registratie formulier om te starten met het optimaliseren van uw planning!

Na het registreren, kun je jouw bedrijfsgegevens invoeren. Deze gegevens worden vervolgens gecontroleerd door UTURN. Een voorwaarde voor registratie is dat je ingeschreven staat als transportbedrijf bij de kamer van koophandel en over de benodigde verzekeringen beschikt.

Je hebt direct inzicht in de algemene informatie van alle opdrachten om een bod te kunnen plaatsen, zoals: transporttype, transportvereisten, product, locaties, tijdsvensters en prijs. Zodra de order is toegewezen krijg je inzicht in de order details die vereist zijn om de order uit te voeren, zoals referenties. Verder voert UTURN een order check uit, om de kwaliteit van aangeboden orders hoog te houden.

Het UTURN platform en mobiele app zijn volledig kosteloos en vrijblijvend te gebruiken voor jou als vervoerder. Ons verdienmodel zit aan de verladerskant. Het bedrag wat je via het platform overeenkomt met de opdrachtgever, is dus ook het bedrag wat je binnen 30 dagen betaald krijgt.

Alles over extra (wacht)kosten kan je hier vinden.

UTURN hanteert een vaste matching fee per container. Deze wordt doorberekend aan de verlader en dit doen we op no cure, no pay basis.

Via de volgende link vindt je hier meer informatie over.