fbpx
  • Uturn voor vervoerders

    Uturn voor vervoerders

Als vrachtwagens doorzichtig zouden zijn, dan zou je zien dat ongeveer een derde van alle laadruimte op de weg onbenut blijft. Ook u als vervoerder zal ze kennen: de lege kilometers. Ze rijden rechtstreeks uw marge uit, maar horen nou eenmaal bij transport. Of niet?

Meer lading, meer marge

Vind gemakkelijk extra lading en voorkom zo lege kilometers dankzij het slimme matching platform. Alle handelingen in zowel het vinden van extra opdrachten, regelwerk rond en tijdens het transport  en het innen van de factuur worden u waar het kan door UTURN uit handen genomen.

  • Gratis registratie
  • Direct toegang tot orders met vooraf inzichtelijke prijzen
  • Gegarandeerde betaling in 30 dagen
  • UTURN regelt de rest

Zo werkt het

UTURN brengt vraag en aanbod naar transport op een slimme manier bij elkaar. Het platform is op de hoogte van de locatie van vervoerders en matcht deze met relevante opdrachten van verladers. Vind opdrachten en accepteer ze direct of geef uw prijs op. Uw biedingen zijn vertrouwelijk en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever.

Zodra de order is toegewezen, heet u inzicht in alle order details en kunt u de mobiele app (of portaal) gebruiken om de order uit te voeren. Zodra bewijs van levering is toegevoegd hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken: UTURN verzorgt de administratie en betaling binnen 30 dagen, gegarandeerd!

En mocht u vragen hebben staat onze support desk 24/7 voor u klaar.

 android-store-buttoniphone-app-store

Veelgestelde vragen

UTURN is gestart met containertransport. Ondertussen hebben wij opdrachtgevers met alle verschillende containertypes en FTL pallet ladingen.

Ja, graag! UTURN is uitermate geschikt voor kleine en zelfstandige ondernemers. Doordat wij gegarandeerd uitbetalen binnen 30 dagen, hoeft er geen tijd meer gestoken te worden in facturatie en administratie. Registreer nu voor toegang tot meer lading en verhoog uw marges.

Ja, absoluut! Het UTURN platform is toegankelijk voor iedereen met één of meerdere vrachtwagens. Vanuit het portaal kun je orders accepteren of jouw prijs ingeven. Gebruik het registratie formulier om te starten met het optimaliseren van uw planning!

Na het registreren, kun je jouw bedrijfsgegevens invoeren. Deze gegevens worden vervolgens gecontroleerd door UTURN. Een voorwaarde voor registratie is dat je ingeschreven staat als transportbedrijf bij de kamer van koophandel en over de benodigde verzekeringen beschikt.

Je hebt direct inzicht in de algemene informatie van alle opdrachten om een bod te kunnen plaatsen, zoals: transporttype, transportvereisten, product, locaties, tijdsvensters en prijs. Zodra de order is toegewezen krijg je inzicht in de order details die vereist zijn om de order uit te voeren, zoals referenties. Verder voert UTURN een order check uit, om de kwaliteit van aangeboden orders hoog te houden.

Het UTURN platform en mobiele app zijn volledig kosteloos en vrijblijvend te gebruiken voor jou als vervoerder. Ons verdienmodel zit aan de verladerskant. Het bedrag wat je via het platform overeenkomt met de opdrachtgever, is dus ook het bedrag wat je binnen 30 dagen betaald krijgt.

Alles over extra (wacht)kosten kan je hier vinden.

UTURN hanteert een vaste matching fee per container. Deze wordt doorberekend aan de verlader en dit doen we op no cure, no pay basis.