• Transportopdracht

  Transportopdracht

  Nummer 1 containerplatform in Europa

  • ✓ Netwerk van 1400+ gekwalificeerde vervoerders
  • ✓ Gegarandeerde kostenreductie
  • ✓ 28.000+ succesvolle opdrachten

Een document op grond waarvan een contract wordt gesloten tussen een vervoerder en opdrachtgever wordt een transportopdracht genoemd. Het gaat dus om een contract waarbij twee partijen een overeenkomst stellen over het vervoeren van goederen. In dit document staat vaak het adres en de datum van het laden/lossen, het type transportvoertuig, de verzekering van de lading, het soort lading en het gewicht ervan, gedetailleerde voorwaarden voor betaling maar ook mogelijke extra kosten.

Ben jij op zoek naar of wil jij een transportopdracht aanbieden? Maak dan gebruik van het grootste platform van Europa! Met 200+ opdrachtgevers en 1400+ vervoerders is er altijd een geschikte partner voor jou op ons platform! Daarnaast kun je het platform ook heel goed gebruiken wanneer je al vaste partners hebt. Het systeem achter ons platform is niet alleen een systeem om partijen samen te laten komen. Het geeft ook een systeem voor automatisering, ontzorgen en daarnaast nemen wij dingen uit handen als administratie en facturatie.

Ik wil een container laten vervoeren

Arrow

UTURN heeft het grootste netwerk aan gekwalificeerde vervoerders in Europa onder één knop.

Voordelen voor verladers

 • Kostenreductie op iedere lane
 • Binnen 1 minuut een opdracht geplaatst
 • Binnen 15 minuten meerdere prijsopgaven
 • Jij kiest zelf de beste combinatie van vervoerder en prijs

Check je ritprijs!

Ik vervoer containers

Arrow

UTURN heeft meer dan 200 verschillende opdrachtgevers die maandelijks duizenden opdrachten plaatsen op het platform.

Voordelen voor vervoerders

 • Bepaal zelf je prijs per rit
 • Veel extra opdrachten
 • Altijd binnen 30 dagen betaald
 • Niet afhankelijk van enkele klanten

Direct toegang tot de opdrachten!

Photo

Samskip
Aad Vlasblom

'Het gebruik van UTURN heeft onze kosten gereduceerd. Voor ons als opdrachtgever is het heel eenvoudig om capaciteit te zoeken en te vinden, met één bericht benader je meer dan 1.200 vervoerders'.

Photo

Hupac
Mark Jansen

'Het platform is gebouwd door mensen die ervaring hebben in de logistiek en dat merk je aan alles. Het is een eenvoudig en overzichtelijk platform waarbij vraag en aanbod op transparante en dus vertrouwde wijze bij elkaar komen’.

Photo

Mission & Relief
Quintus Opschoor

'Door het platform ben je heel snel voorzien van de benodigde transportcapaciteit, mede daardoor is het heel tijdsbesparend. Tevens zetten wij door middel van UTURN een extra stap op het gebied van duurzaamheid'.

Photo

De Rijke Transport
Roy Evers

'Doordat er veel ritten op staan van verschillende opdrachtgevers past er altijd wel iets en kan je ideaal je planning optimaliseren en je lege kilometers reduceren. Je bent hiermee dus heel flexibel'.

Transportopdracht aangeboden

Heb jij al eerder transportopdrachten aangeboden? Of dit nu wel of niet zo is, bij UTURN kan iedereen transportopdrachten aanbieden. Ons systeem zorgt ervoor dat iedere opdrachtgever met gemak een transportopdracht kan aanbieden en kan bijhouden. Ons systeem houd je namelijk up-to-date over de status van de transportopdracht.

Daarnaast komt er vaak veel bij kijken bij het aanbieden van een transportopdracht. Wij hebben niet alleen gemakkelijk gemaakt, maar ook grotendeels geautomatiseerd in ons systeem. Zo kun je gemakkelijk binnen 1 minuut een transportopdracht aanbieden.

Jouw aangeboden transportopdracht komt onder de aandacht van meer dan 1400 transporteurs. Binnen 15 minuten kun je al meerdere prijsopgaven verwachten. Het is vervolgens helemaal aan jou om de beste combinatie van vervoer en prijs te kiezen. Over onze vervoerders hoef je je geen zorgen te maken. Wij screenen als onze vervoerders zorgvuldig op noodzakelijke vergunningen en verzekeringen. Je kunt daarnaast ons ratingssysteem gebruiken om te zien wat de kwaliteit is van de transporteur volgens andere opdrachtgevers.

Heb je al vaste partners? Ook dan is UTURN perfect voor jullie samenwerking! Je kunt UTURN namelijk ook gebruiken als systeem voor het uitzetten van opdrachten naar jouw verschillende vervoerders. Op deze manier kun je perfect overzicht houden over jouw opdrachten die uitstaan bij vervoerders. Daarnaast ontzorgen wij jou door bijvoorbeeld je administratie en facturatie uit handen te nemen.

Transportopdracht gezocht

Transportopdracht gezocht? Dan ben je bij UTURN op de juiste plek! UTURN is het grootste platform van Europa met meer dan 200 opdrachtgevers bestaande uit producenten, expediteurs en rederijen.

Met meer dan 200 opdrachtgevers is ons platform perfect als basis voor je transportopdrachten. Je kunt ons platform op twee manieren gebruiken als je op zoek bent naar opdrachten. Zo kun je ons platform gebruiken om te bieden op transportopdrachten die aangeboden zijn door opdrachtgevers. Zij zullen aangeven welke vracht, waar het heen moet en wanneer het opgehaald/afgeleverd moet worden. Het is vervolgens aan jou om een prijs hiervoor te bieden. Jij bent dus volledig in controle over jouw prijs.

Daarnaast kun je UTURN ook gebruiken om je ruimte aan te bieden. Zo kun je zorgen voor minder lege kilometers en een hogere marge. Moet je dus bijvoorbeeld al naar Antwerpen vanuit Rotterdam, maar heb je nog wat ruimte over? Biedt dan je ruimte aan voor jouw prijs en geef daarbij aan dat je vanaf Rotterdam naar Antwerpen gaat. Opdrachtgevers zullen nu reageren op jouw ruimte. Natuurlijk kun je zo ook zorgen voor een volle terugrit. Plan alvast vooruit en zorg er met UTURN voor dat jij nooit meer lege kilometers hoeft te rijden!

Heb je al vaste partners? Ook dan is UTURN perfect voor jullie samenwerking! Je kunt UTURN namelijk ook gebruiken als systeem voor het ontvangen van opdrachten van jouw verschillende opdrachtgevers. Op deze manier kun je perfect overzicht en updates geven over de opdracht(en) die bij jou uitstaan. Daarnaast ontzorgen wij jou door bijvoorbeeld je administratie en facturatie uit handen te nemen.

Ik wil een container laten vervoeren

Arrow

UTURN heeft het grootste netwerk aan gekwalificeerde vervoerders in Europa onder één knop.

Voordelen voor verladers

 • Kostenreductie op iedere lane
 • Binnen 1 minuut een opdracht geplaatst
 • Binnen 15 minuten meerdere prijsopgaven
 • Jij kiest zelf de beste combinatie van vervoerder en prijs

Check je ritprijs!

Ik vervoer containers

Arrow

UTURN heeft meer dan 200 verschillende opdrachtgevers die maandelijks duizenden opdrachten plaatsen op het platform.

Voordelen voor vervoerders

 • Bepaal zelf je prijs per rit
 • Veel extra opdrachten
 • Altijd binnen 30 dagen betaald
 • Niet afhankelijk van enkele klanten

Direct toegang tot de opdrachten!

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering is uitsluitend voor bedrijven die het transport regelen of uitvoeren. Het kan zo maar eens gebeuren dat er een keer wat mis gaat namelijk. Denk aan een harde storm, een ongeluk, het zijn allemaal dingen waar je liever niet aan denkt. Maar toch moet je er goed op voorbereid zijn! Hier is de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering voor. Deze verzekert namelijk de aansprakelijkheid van vervoerders voor schade aan andermans goederen tijdens transport. Denk hierbij aan het verliezen van of beschadiging aan de lading. Maar hier zitten ook andere dingen onder, zoals bijvoorbeeld het vergoeden van kosten door vertraging of schade door lossen/laden. Kijk bij dit soort verzekering altijd goed aan het bedrag waarvoor je verzekerd bent, maar kijk ook altijd heel goed naar wat er wel en niet in de verzekering valt.

Sinds de lancering:

271

Verladers

1400

Vervoerders

29890

Opdrachten

4,8 / 5

Beoordeling

Meer weten over UTURN?

Wil jij meer weten over UTURN, het grootste platform voor transport van Europa? Zoals bijvoorbeeld welke soorten transport aangeboden worden op het platform? Bekijk dan een van de volgende pagina’s:

Container transport
Container transport per trein
Container transport vrachtwagen
Zeecontainer transport
Transport Europa
Transportbedrijven
Container tracking

Contact

Arrow

Meer weten of deel uitmaken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.