• Transport Europa

  Transport Europa

  Nummer 1 containerplatform in Europa

  • ✓ Netwerk van 1400+ gekwalificeerde vervoerders
  • ✓ Gegarandeerde kostenreductie
  • ✓ 28.000+ succesvolle opdrachten

Ben jij op zoek naar transport door heel Europa? Maak dan gebruik van het grootste platform van Europa! Op het platform van UTURN vind je meer dan 1400 transporteurs en 200 opdrachtgevers voor transport door heel Europa. Een opdracht plaatsen voor het transport van jouw goederen plaats je binnen 1 minuut. Je kunt vervolgens binnen 15 minuten al de eerste offertes verwachten. Voor je het weet is jouw transport al onderweg naar zijn bestemming in Europa. Wil jij juist opdrachten ontvangen? Dan kun je vertrouwen op onze 200 opdrachtgevers bestaande uit rederijen, expediteurs en producenten. Zij zullen opdrachten plaatsen voor een transport opdracht voor een bestemming in Europa. Voor deze opdrachten kun jij vervolgens een offerte sturen. Daarnaast werkt het platform ook erg goed om je lege kilometers te reduceren. Ga je bijvoorbeeld al naar een bestemming in Europa, maar heb je nog wat ruimte over? Plaats dan je lege ruimte op het platform. Opdrachtgevers zullen hierop reageren waardoor jouw ruimte gevuld kan zijn op zowel de heen- als terugweg. Het systeem achter het platform van UTURN zorgt daarnaast voor ontzorging en automatisering aan beide zijden. Zo zijn beide partijen altijd op de hoogte bent van de status van de opdracht door het systeem te gebruiken. Daarbij nemen wij de administratie en facturatie uit handen.

Ik wil een container laten vervoeren

Arrow

UTURN heeft het grootste netwerk aan gekwalificeerde vervoerders in Europa onder één knop.

Voordelen voor verladers

 • Kostenreductie op iedere lane
 • Binnen 1 minuut een opdracht geplaatst
 • Binnen 15 minuten meerdere prijsopgaven
 • Jij kiest zelf de beste combinatie van vervoerder en prijs

Check je ritprijs!

Ik vervoer containers

Arrow

UTURN heeft meer dan 200 verschillende opdrachtgevers die maandelijks duizenden opdrachten plaatsen op het platform.

Voordelen voor vervoerders

 • Bepaal zelf je prijs per rit
 • Veel extra opdrachten
 • Altijd binnen 30 dagen betaald
 • Niet afhankelijk van enkele klanten

Direct toegang tot de opdrachten!

Photo

Samskip
Aad Vlasblom

'Het gebruik van UTURN heeft onze kosten gereduceerd. Voor ons als opdrachtgever is het heel eenvoudig om capaciteit te zoeken en te vinden, met één bericht benader je meer dan 1.200 vervoerders'.

Photo

Hupac
Mark Jansen

'Het platform is gebouwd door mensen die ervaring hebben in de logistiek en dat merk je aan alles. Het is een eenvoudig en overzichtelijk platform waarbij vraag en aanbod op transparante en dus vertrouwde wijze bij elkaar komen’.

Photo

Mission & Relief
Quintus Opschoor

'Door het platform ben je heel snel voorzien van de benodigde transportcapaciteit, mede daardoor is het heel tijdsbesparend. Tevens zetten wij door middel van UTURN een extra stap op het gebied van duurzaamheid'.

Photo

De Rijke Transport
Roy Evers

'Doordat er veel ritten op staan van verschillende opdrachtgevers past er altijd wel iets en kan je ideaal je planning optimaliseren en je lege kilometers reduceren. Je bent hiermee dus heel flexibel'.

Transport Europa – bestemmingen


Bekijk hier een aantal van de bestemmingen waar onze vervoerders en verladers zorgen voor transport in Europa. Staat jouw bestemming hier niet tussen? Maak je dan geen zorgen. Ons netwerk zorgt voor transport door heel Europa!

Algeciras Gdansk Marsaxlokk
Antwerpen Genoa Piraeus
Barcelona Gioia Tauro Rotterdam
Bremerhaven Hamburg Sint-Petersburg
Felixstowe Le Havre Valencia

Sinds de lancering:

271

Verladers

1400

Vervoerders

29890

Opdrachten

4,8 / 5

Beoordeling

Meer weten over UTURN?

Wil jij meer weten over UTURN, het grootste platform voor transport van Europa? Zoals bijvoorbeeld welke soorten transport aangeboden worden op het platform? Bekijk dan een van de volgende pagina’s:

Container transport
Transportopdracht
Container transport vrachtwagen
Container transport per trein
Zeecontainer transport
Transportbedrijven
Container tracking

Contact

Arrow

Meer weten of deel uitmaken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.