Header Multimodaal

Multimodaal 2022

Op 21 april organiseert Nieuwsblad Transport de Multimodaal Transport Expo in Breda. Hét multimodale kennisevent vol interessante kennissessies, workshops en interviews met kopstukken uit de markt. Als logistieke professional mag je dit zeker niet missen. UTURN is dit jaar partner van de Multimodaal Expo en we zullen met onze eigen stand (4.303) in de plenaire hal te vinden zijn. We nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan de beurs en verwelkomen je graag met een kop koffie op onze stand.

Het multimodale logistieke evenement van 2022

Het is sinds 2019 weer voor het eerst dat het Multimodaal event fysiek plaatsvindt. De edities in 2020 en 2021 werden online gehouden. Na twee online edities heb je dus weer de kans om te netwerken en in contact te komen met gelijkgestemde uit de markt. Op de mainstage worden tal van interessante kopstukken uit de markt geïnterviewd. In het kennispaviljoen kun je als bezoeker aanwezig zijn bij inspirerende paneldiscussies en presentaties. Ook worden er een aantal workshops gegeven. Twee interessante workshops zijn die van LBC over data gedreven logistiek en TKI Dinalog over logistiek van de toekomst.

Programma Multimodaal 2022

Multimodaal wordt op 21 april gehouden vanuit het Breepark in Breda. Het programma ziet er als volgt uit:
9.00 – 10:00                    Een kop koffie bij de UTURN stand
10:00 – 16:00                   Inhoudelijke kennissessies, interviews, presentaties en workshops
16:00 – 19:00                   Netwerkborrel

Tussen de sessies door is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de stands in de plenaire hal. We gaan op onze stand graag met je in gesprek over hoe jij omgaat met multimodaal container vervoer. Je kan onze stand vinden tussen het kennispaviljoen en workshopruimte 2 (stand 4.303).

Sessies over (container) transport tijdens Multimodaal die je zeker niet mag missen

Containers in het achterland op het kennispaviljoen
Van 12:40 tot 13:10 gaan Kees Verweij (Buck Consultants International), Jeroen van den Ende (Port of Zwolle) en Luc Smits (Port of Moerdijk) met je in gesprek over containers in het achterland.

Multimodale digitalisering op het kennispaviljoen
Van 15:20 tot 15:50 kan je op het kennispaviljoen met Jeroen van den Ende van Port of Zwolle in gesprek over alles wat te maken heeft met de digitalisering van multimodaal vervoer.

Containerlogistiek vanuit de havens op de Mainstage
Van 16:40 tot 17:10 gaan Mathijs van Doorn (Port of Rotterdam), Jayand Baladien (Port of Moerdijk) en de vertegenwoordiger van de Port of Antwerp met elkaar in discussie over de container logistiek vanuit de havens naar het binnenland toe.

Containervervoer vanuit de havens

Van 16:40 tot 17:10 is er op de mainstage een paneldiscussie over container vervoer vanuit de havens. Wat doet jij om containervervoer zo soepel en duurzaam mogelijk te laten verlopen? En hoe ben je als verlader er zeker van dat jouw container door de meeste geschikte transporteur wordt vervoerd? Door gebruik te maken van UTURN ben je altijd verzekerd van de beste vervoerder voor jouw containertransport. Containervervoerders van UTURN zijn gemiddeld beoordeeld met een 9.5! Ook heb je altijd real-time inzicht in ETA’s, actuele statussen en kosten per locatie. Op onze stand laten we je graag zien hoe ook jij morgen aan de slag kunt met UTURN!

Related Posts