Mijlpaal in de vernieuwing van wegtransport!

1000e match via UTURN Platform!

Wij zijn verheugd om te melden dat UTURN onlangs zijn 1000e match heeft gemaakt. Al 1000 maal vond een opdrachtgever de perfecte vervoerder voor zijn vracht via het UTURN matching platform voor wegtransport. Doordat een opdrachtgever zijn vracht direct kan aanbieden aan honderden aangesloten vervoerders, wordt het boeken van wegtransport efficiënter, gemakkelijker en goedkoper voor zowel opdrachtgever als vervoerder. Capaciteit wordt optimaal benut en daardoor worden lege kilometers gereduceerd. Een win-win situatie voor iedereen!

De opdrachtgever en vervoerder die de 1000e succesvolle match tot stand hebben gebracht – H&S Logistic Services en LTN Delft – werden door UTURN verrast met bloemen en een presentje.

Jacco Thomassen en Alex van der Linden, operations en planning H&S Logistic Services, vertellen: ”UTURN geeft ons direct toegang tot veel vervoerders. Doordat wij gemakkelijk en snel onze vrachten kunnen aanbieden aan zoveel vervoerders, vinden wij vaak de vervoerder met de beste condities voor dat moment. Voor ons, levert dit vaak kostenbesparing op. Daarnaast is het leuk om van dichtbij mee te werken aan innovatie in de markt.”

Randy Nagtzaam van LTN Delft ontving ook een boeket voor het uitvoeren van de 1000e rit: ”Heel leuk dat ik toevallig de 1000e order heb gereden voor UTURN. Ik vind het prettig dat de mobiele App heel duidelijk en overzichtelijk werkt. Prijzen van ritten zijn vooraf inzichtelijk, dus ik weet van te voren precies waarvoor ik het doe. UTURN zorgt voor de afhandeling van betalingen, dus daar hoef ik verder niet meer achteraan. Voor mij werkt dit erg plezierig.”

Wij als UTURN hebben er vertrouwen in, dat we nog meer mooie mijlpalen neer gaan zetten. Wil jij net als H&S ook toegang tot meer capaciteit? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of wil jij net als Randy simpel je marge verhogen? Download de app voor Iphone (www.uturn-now.com/iphone) of Android (www.uturn-now.com/android) of ga naar www.uturn-now.com en registreer gratis.

Related Posts