• ALTIJD CAPACITEIT VOOR JOUW CONTAINER

  ALTIJD CAPACITEIT VOOR JOUW CONTAINER

  UTURN is fors vertegenwoordigt rondom de grote havens in Europa

  • ✓ Hardst groeiende tech platform
  • ✓ 15% kostenreductie
  • ✓ Duizenden vervoerders op een platform.

DE UTURN MARKETPLACE IS

1. Duizenden beoordeelde vervoerders op een platform
2. Je kan altijd zelf bepalen wie en tegen welke prijs
3. Gescreende (vergunningen/verzekeringen) vervoerders
4. Een 24/7 UTURN support desk
5. Altijd weten waar je vracht is, met de UTURN App
6. Geconsuleerde facturen

Start nu!

MET ALS RESULTAAT

 • Een 97 procent matchingspercentage
 • Nooit te hoeven bellen en mailen voor een rit
 • Altijd kunnen kiezen voor kwaliteit
 • Order tot uitbetaling verantwoordelijkheid
 • Nooit te hoeven bellen en mailen voor een rit
 • Je hoeft alleen UTURN als vervoerder aan te maken

Check je ritprijs!

Photo

Samskip
Aad Vlasblom

De UTURN marketplace heeft onze effici├źntie doen toenemen en kosten gereduceerd. Wij gaan UTURN MyCarrier ook gebruiken om de juiste balans te vinden.

Photo

Hupac
Mark Jansen

Het platform is gebouwd door mensen die ervaring hebben in de logistiek en dat merk je aan alles. Het is een eenvoudig en overzichtelijk platform waar je al je containertransport op vertrouwde wijze kan laten uitvoeren.

Photo

Mission & Relief
Quintes Opschoor

De UTURN marketplace bespaart me veel tijd omdat transportcapacitiet van de markt inzichtelijk is

Reken uit hoeveel jij betaalt

De afgelopen 3 jaar zijn er tienduizenden opdrachten succesvol via UTURN marketplace uitgevoerd. UTURN biedt een omgeving waar je altijd capaciteit hebt voor je containertransport en daarnaast ook een kostenreductie van 15% realiseert.
Check je ritprijs!

Veelgestelde vragen

Ja zeker, binnen een paar clicks staat je container-opdracht online. Orders kunnen eenvoudig worden gedupliceerd, zodat je gemakkelijk meerdere orders kan plaatsen. Ook hebben we koppelingen met ieder forward system en is er een bulk import functie

Je zet je container online en deze wordt direct onder de aandacht gebracht van onze gekwalificeerde vervoerders die een bod kunnen uitbrengen op jouw opdracht. Gemiddeld ontvang je binnen 15 minuten quotes van verschillende vervoerders en kan je, op basis van prijs en kwaliteit, kiezen welke vervoerder de rit mag uitvoeren. De hele afhandeling van de order inclusief uitbetaling vervoerders vindt via het platform plaats

UTURN screent haar vervoerders zorgvuldig. Voordat een vervoerder toegang krijgt tot het platform worden zijn of haar vergunningen en verzekeringen altijd gecontroleerd, zonder de juiste vergunningen en verzekeringen wordt er geen toegang verleend. Daarnaast vindt er ook altijd een persoonlijk gesprek plaats met de vervoerder om de juiste indruk bevestigd te krijgen.

De poule van vervoerders bestaat uit een gedegen mix van eigen rijders en kleine transportbedrijven, tot aan middelgrote en grote transportbedrijven met meer dan 100 wagens verspreid over Europa.

Je kan met alle maten en typen box containers (dry, high cube, open top, flat rack, reefer ) en tankcontainers terecht op het platform. Ook voor opdrachten waar speciale benodigdheden of certificaten voor nodig zijn zoals een gen-set of ADR certificaat, is UTURN geschikt.

Het netwerk van opdrachtgevers en vervoerders is verdeeld over Europa. In alle grote havens in West-Europa is UTURN fors vertegenwoordigt.

Alle uitwisseling van informatie: Iedere aankomsttijd en vertrektijd per locatie – pick-up/load, delivery and drop zijn realtime inzichtelijk Daarnaast kan je zien of een container is vrijgegeven en of er gedurende de opdracht aanpassingen hebben plaatsgevonden.

Ja zeker. Hierin heb je het naslagwerk voor iedere opdracht en is er ook nooit discussie. In onze issue-reports zie je de tijden van laden, incidenten op de laad-of losplaats (bijvoorbeeld wachturen of geweigerde container)

De CMR upload gaay over het platform en gebeurt door de vervoerder. Dit is verplicht voor het afronden van een opdracht. Als opdrachtgever is de CMR beschikbaar zodra geupload door vervoerder

Vervoerders worden automatisch na afronding order binnen 30 dagen uitbetaald en als opdrachtgevers ontvang je geconsolideerde facturen per maand. Order regels hoeven nooit meer gecontroleerd te worden.

Wat kost UTURN Marketplace?

Contact

Arrow

Meer weten of deel uitmaken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.