Hey Carrier! Bij UTURN ben jij Nooit Meer Leeg… en we leggen je uit waarom.

Bij UTURN hoef je als carrier van containers “nooit meer leeg” te zijn. Als lezer zul je denken wat een rare slogan “nooit meer leeg” waar slaat dat nou weer op? Zo raar als het klinkt zo eenvoudig is het voor ons als UTURN om uit te leggen. Als je als container carrier gebruikt maakt van UTURN ben je altijd verzekerd van een een volle agenda en planning, een gevulde bankrekening, en leeg rijden zonder container op het chassis dat komt in het UTURN woordenboek niet voor.

Als container carrier ben je dus nooit meer leeg op het gebied van: planning, bankrekening en kilometers. En een mooi voordeel is dat UTURN voor container carrier geheel GRATIS is.

Kort uitgelicht

Wat is UTURN?

UTURN is een online platform die de vraag en aanbod van containertransport bij elkaar brengt. Opdrachtgevers plaatsen een container transportopdracht op UTURN. Bijvoorbeeld een container moet op een bepaalde datum van de ECT ROTTERDAM naar Moerdijk gebracht worden. Container carriers kunnen vervolgens aangeven of ze de opdracht willen aannemen en tegen welke prijs. Er ontstaat dan een match en de transportopdracht wordt uitgevoerd. Nadat de container transportopdracht is uitgevoerd krijgt de container carrier altijd gegarandeerd binnen 30 dagen betaald.

UTURNMeisjeNooitMeerLeeg
UTURN Shipment Notifier

Notifier.

Mis nooit meer een container transport opdracht met de UTURN Shipment Notifier. Deze feature zorgt ervoor dat jouw planning automatisch gevuld wordt met ritten die aansluit op jouw wensenpakket. Je krijgt een notificatie op het moment dat een opdrachtgever een transportopdracht op UTURN plaats die overeenkomt met jouw specifieke wensen. Als container carrier ben je dus altijd de eerste die de opdracht ziet en erop kan reageren. De opdrachtgever ziet zijn opdracht binnen no-time gematcht. Omdat UTURN alle lege plekken in jouw transportplanning opvult is het rijden van onnodige loze lege kilometers verleden tijd.

UTURN Notifier
Header Persbericht Nooit meer Leeg
10 rederijen

Onder 1 dak.

Bij UTURN zijn de top 10 containerrederijen aangesloten: Maersk, COSCO Shipping Lines, CMA CGM, Hapag-Lloyd, Ocean Network Express, Evergreen Line, HMM, Yang Ming, MSC en Yang Ming. Ze hebben allemaal een UTURN registratie. En met meer dan 700 shippers zijn er opdrachtgevers genoeg die maar al te graag hun container transportopdracht gematcht zien. Iedere maand verschijnen er meer dan 10.000 nieuwe transportopdrachten op UTURN, zowel nationale als internationale ritten.

Binnen 30 dagen

Betaling.

Een veel voorkomend probleem waar je als container carrier tegenaan kan lopen is de uiteindelijke betaling. Je hebt de transportopdracht netjes uitgevoerd, hebt eventueel wachtkosten opgegeven aan je opdrachtgever en krijgt maar niet betaald. Of je moet 60 ot misschien wel 90 dagen wachten tot er tot betaling wordt overgegaan. Bij UTURN ben je als container carrier er altijd van verzekerd dat binnen 30 dagen na het afronden van de  transportopdracht je netjes de betaling ontvangt.

trucker
MyCarrier_monitor
Samenwerken

MyCarrier.

In MyCarrier kunnen opdrachtgevers aangeven met welke specifieke container transporteurs ze willen samenwerken. Als container carrier krijg je dan direct de opdracht van jouw opdrachtgever aangeboden. Container transporteurs kiezen ervoor om UTURN te gebruiken voor de samenwerking met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. UTURN geeft je als container carrier zekerheid die je misschien niet hebt als je direct met een (nieuwe) opdrachtgever samenwerkt.

Het voordeel van rijden met UTURN is dat ik iedere maand de lege gaten in mijn planning kan opvullen met ritten die ik zelf kies. En ben ik verzekerd van een vaste uitbetaling binnen 30 dagen.

Jaque Verhulst, Container Trucker

UTURN =

Container logistiek.

UTURN is niet weer één van de “leuke” en ‘vernieuwende“ digitale initiatieven. Inmiddels bestaan we alweer 5 jaar. Hebben meer dan 2200 transporteurs zich geregistreerd en hebben we 700 opdrachtgevers. Bij ons op kantoor werken mensen die zelf uit de logistiek komen en de logistieke wereld dus echt uit de praktijk begrijpen. UTURN is container logistiek. We hebben allemaal een connectie met logistiek en staan klaar om jou verder te helpen. 

GRATIS

Registreren.

Ben je na het lezen van al deze informatie nieuwsgierig geworden naar wat UTURN in de dagelijkse praktijk voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze operationele collega’s. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
Ben je er al uit en wil je direct toegang tot meer dan 10.000 transportopdrachten per maand? Registreer je dan direct GRATIS.