Onze nieuwe Features

Bulk publish

Publiceer gelijke shipments in batches

Change request

Pas de rit aan in overleg met de gematchte vervoerder

Calculator

Bereken een marktconforme prijs voor jouw opdrachten op basis van onze data

Event-log

Raadpleeg de gebeurtenissen rondom jouw opdracht

ETA's

Altijd op de hoogte van de locatie van je container

MyCarrier

Ervaar de voordelen van UTURN met je eigen (voorkeur)vervoerders

Bulk import

Upload je opdrachten via een Excel-bestand

E-invoicing

Je factuur automatisch in je financiële software te verwerken

Bericht-module

Stuur berichten naar elkaar via het platform

Bulk Publish

UTURN maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor opdrachtgevers. Daarom kunnen onze klanten vanaf nu meerdere identieke shipments (zoals bijvoorbeeld een batch lege containers) in één keer aanmaken en publiceren. Wil je voor al je identieke shipments dezelfde vervoerder? Ook dat regel je in een handomdraai met UTURN!

Change Request

In de dynamische wereld van transport kunnen zaken continu veranderen. Bij UTURN weten we hoe belangrijk het is om jouw business flexibel te houden en om op deze veranderingen in te spelen.  Om deze reden hebben wij – vanaf deze maand- een nieuwe functie toegevoegd, die het mogelijk maakt om details van een shipment te wijzigen, nadat het transport is gematcht met een vervoerder. Deze wijziging kan je via het platform samen overeenkomen met de vervoerder.

Price Calculator

Heb jij een opdracht waarvan je niet weet wat een goede richtprijs is of wil je onze vervoerders vergelijken met de jouwe? Onze price calculator biedt jou de optie om voor iedere opdracht een prijs op te vragen. Op basis van onze data laten wij zien wat de gemiddelde prijs is van soortgelijke opdrachten op het platform.

Event-log

Voor elke opdracht wordt er automatisch een event-log bijgehouden als naslagwerk. Zo kan je de tijden van het laten inzien of incidenten / wachturen op de laad-of losplaats terugvinden. Op deze manier is er nooit discussie.

ETA's

Via UTURN krijgt je direct inzicht in de status van een container. Iedere aankomsttijd en vertrektijd wordt per locatie – pick-up/load, delivery and drop realtime inzichtelijk gemaakt.  Daarnaast kan je zien of een container is vrijgegeven en of er gedurende de opdracht aanpassingen hebben plaatsgevonden.

MyCarrier

Hoe werkt het platform met eigen vervoerders?

Ken de ritten toe aan je eigen vervoerders via de optie ‘UTURN-mycarrier’ en ervaar alle gemakken van orderinvoer tot uitbetalen. Bepaal zelf wie jouw opdrachten mogen zien en werk samen met die partners met wie zaken doen vertrouwd is.

Bulk Import

Tijd is geld, vooral in onze sector. Om die reden kan je ook grotere volumes aan verschillende opdrachten in één keer online zetten via onze ‘Bulk import’ functie. Samen met de klant maken wij een Excel-bestand welke je kan gebruiken om al deze opdrachten te importeren op het platform.

E-invoicing

Ontvang of download uw factuur in UBL formaat om alle factuurregels automatisch te verwerken in je financiële administratie.

Bericht-module:

Partijen kunnen via het platform berichten naar elkaar sturen om zo alle communicatie gestroomlijnd op het platform te behouden. Deze berichten zijn terug te zien in de event-log van de opdracht.