• Container transport vrachtwagen

  Container transport vrachtwagen

  Nummer 1 containerplatform in Europa

  • ✓ Netwerk van 1400+ gekwalificeerde vervoerders
  • ✓ Gegarandeerde kostenreductie
  • ✓ 28.000+ succesvolle opdrachten

Container transport per vrachtwagen is vrijwel altijd nodig om een container op de uiteindelijke locatie af te leveren. Vanaf verschillende op- en overslagpunten gaat dit per vrachtauto. UTURN is het grootste platform in Europa voor transport. Het platform bestaat uit zowel opdrachtgevers als transporteurs. Zo bestaat het platform nu uit meer dan 1400 transporteurs en meer dan 200 opdrachtgevers. In totaal zijn er al meer dan 29.000 opdrachten uitgevoerd via het platform!

Een juiste planning is waar het begint voor het vervoeren over de weg. Het is belangrijk om te zorgen dat de trailer op tijd is bij de terminal. Op enig moment arriveert namelijk de container in de dichtstbijzijnde haven, deze dient dan vervolgens overgezet te worden op een trailer. De container moet dan nog vanaf de haven bij jou (of de klant) geleverd worden. Met ons systeem kunnen beide partijen zorgen voor een perfecte planning, bijhouden van de opdracht en worden ze ontzorgd op het gebied van administratie en facturatie.

Ik wil een container laten vervoeren

Arrow

UTURN heeft het grootste netwerk aan gekwalificeerde vervoerders in Europa onder één knop.

Voordelen voor verladers

 • Kostenreductie op iedere lane
 • Binnen 1 minuut een opdracht geplaatst
 • Binnen 15 minuten meerdere prijsopgaven
 • Jij kiest zelf de beste combinatie van vervoerder en prijs

Check je ritprijs!

Ik vervoer containers

Arrow

UTURN heeft meer dan 200 verschillende opdrachtgevers die maandelijks duizenden opdrachten plaatsen op het platform.

Voordelen voor vervoerders

 • Bepaal zelf je prijs per rit
 • Veel extra opdrachten
 • Altijd binnen 30 dagen betaald
 • Niet afhankelijk van enkele klanten

Direct toegang tot de opdrachten!

Photo

Samskip
Aad Vlasblom

'Het gebruik van UTURN heeft onze kosten gereduceerd. Voor ons als opdrachtgever is het heel eenvoudig om capaciteit te zoeken en te vinden, met één bericht benader je meer dan 1.200 vervoerders'.

Photo

Hupac
Mark Jansen

'Het platform is gebouwd door mensen die ervaring hebben in de logistiek en dat merk je aan alles. Het is een eenvoudig en overzichtelijk platform waarbij vraag en aanbod op transparante en dus vertrouwde wijze bij elkaar komen’.

Photo

Mission & Relief
Quintus Opschoor

'Door het platform ben je heel snel voorzien van de benodigde transportcapaciteit, mede daardoor is het heel tijdsbesparend. Tevens zetten wij door middel van UTURN een extra stap op het gebied van duurzaamheid'.

Photo

De Rijke Transport
Roy Evers

'Doordat er veel ritten op staan van verschillende opdrachtgevers past er altijd wel iets en kan je ideaal je planning optimaliseren en je lege kilometers reduceren. Je bent hiermee dus heel flexibel'.

Ladingaanbod wegtransport

Met meer dan 1400 vervoerders is UTURN het grootste platform in Europa. Daarnaast hebben wij al meer dan 200 opdrachtgevers op ons platform. Dit hele netwerk komt samen op het platform om opdrachten uit te wisselen en (langdurige) samenwerking op te bouwen. Je kunt het platform uiteraard ook gebruiken om het aantal vervoerders waar je mee werkt uit te breiden. Zo kun je ervoor zorgen dat je spoedklussen snel kunt plaatsen wanneer je vaste partij de opdracht niet kan uitvoeren. Werk je al met transporteurs maar zoek je een systeem om alles overzichtelijk te hebben? Ook dan is ons platform perfect voor jou! Met verschillende manieren voor ontzorgen en uit handen nemen zorgen we ervoor dat jouw samenwerking zal verbeteren en minder tijd gaat kosten.

Onze 1400+ transporteurs zijn allemaal gekwalificeerde vervoerders, waaronder specialisten in container transport per vrachtwagen. Jij kunt deze als opdrachtgever bereiken met één druk op de knop. Het voordeel hiervan is dat je binnen 1 minuut je opdracht plaatst en binnen 15 minuten meerdere prijsopgaven kunt verwachten. Daarnaast zorgt ons platform ervoor dat je volledig ontzorgd bent. Je bent altijd op de hoogte van de status van je opdracht en wij nemen de administratie en facturatie uit handen. Dit stuk ontzorgen maakt ons platform ook perfect om te gebruiken als systeem voor als je al samenwerkt met een of meerdere partijen voor transport.

Container transport vrachtwagen voor transporteurs

Ben jij een chauffeur of werk jij voor een bedrijf die werkt met container transport per vrachtwagen? In Europa, Afrika, Rusland, Midden-Oosten of ergens anders heen? Geen probleem, waar het ook is, wij hebben altijd opdrachtgevers die vervoer nodig hebben voor hun ladingen. Met meer dan 200 opdrachtgevers bestaande uit rederijen, expediteurs en producenten is er altijd een opdracht voor jou.

Naast dat je bij ons op opdrachten kunt bieden, kun je ook je ladingaanbod voor transport per vrachtwagen plaatsen. Moet je al naar Frankrijk, maar heb je nog wat ruimte over? Plaats dan je ruimte op ons platform. Je zult zien dat je meerder aanbiedingen krijgt en je zo minder lege kilometers rijdt, en dus een hogere marge behaald.

Ons systeem gaat je ook helpen bij je ladingaanbod voor wegtransport. Want naast dat je een groot bereik krijgt, helpen we je ook met ontzorgen en uit handen nemen. Zo nemen wij de administratie en facturatie uit handen. Vragen van de klant over de status? Niet nodig, deze kunnen ze zelf zien op het platform. Ook hier zul je dus weer flink tijd besparen, waardoor jij je kan focussen op het rijden van ritten.

Ik wil een container laten vervoeren

Arrow

UTURN heeft het grootste netwerk aan gekwalificeerde vervoerders in Europa onder één knop.

Voordelen voor verladers

 • Kostenreductie op iedere lane
 • Binnen 1 minuut een opdracht geplaatst
 • Binnen 15 minuten meerdere prijsopgaven
 • Jij kiest zelf de beste combinatie van vervoerder en prijs

Check je ritprijs!

Ik vervoer containers

Arrow

UTURN heeft meer dan 200 verschillende opdrachtgevers die maandelijks duizenden opdrachten plaatsen op het platform.

Voordelen voor vervoerders

 • Bepaal zelf je prijs per rit
 • Veel extra opdrachten
 • Altijd binnen 30 dagen betaald
 • Niet afhankelijk van enkele klanten

Direct toegang tot de opdrachten!

Container transport vrachtwagen kosten

De kosten voor container transport per vrachtwagen zijn variabel. Omdat je meerdere aanbiedingen krijgt ben je zelf de baas over welke transporteur je kiest. Voor de transporteur geldt natuurlijk hetzelfde, jij bent de baas over welke rit je op bied en voor welke kosten je je ruimte aanbied.

Voor de verlader geldt dat je een opdracht op het platform kunt plaatsen. Je geeft hierbij aan wat je wilt vervoeren, waar het heen moet en wanneer het er moet zijn. Je ontvangt vervolgens meerdere aanbiedingen van transporteurs. Je kunt nu op basis van kosten, maar ook andere punten, beslissen welke transporteur je mee wilt samenwerken. Je kunt dit eenmalig doen, maar natuurlijk ook een samenwerking voor langere tijd met elkaar aangaan.

Voor de vervoerder geldt dat er geboden kan worden op opdrachten, maar je kunt ook je laadruimte aanbieden. Bij het bieden voor opdrachten bepaal jij zelf welke kosten jij redelijk vind voor de opdracht. Je bied vervolgens en wacht af of de opdrachtgever deze aanneemt. Als je je ruimte plaatst kun je aangeven hoeveel dit is en wat voor kosten hieraan vastzitten. Ook voor jou als transporteur is het zo dat je kunt kiezen voor korte samenwerking, maar ook kunt werken aan een samenwerking die lang zal duren.

Door deze manier van werken komt op een natuurlijk manier vraag en aanbod bij elkaar. Omdat beide partijen de baas zijn over hun tijd en dus ook de kosten zullen jullie elkaar vinden wanneer het bij elkaar past.

Sinds de lancering:

271

Verladers

1400

Vervoerders

29890

Opdrachten

4,8 / 5

Beoordeling

Meer weten over UTURN?

Wil jij meer weten over UTURN, het grootste platform voor transport van Europa? Zoals bijvoorbeeld welke soorten transport aangeboden worden op het platform? Bekijk dan een van de volgende pagina’s:

Container transport
Transportopdracht
Container transport per trein
Zeecontainer transport
Transport Europa
Transportbedrijven
Container tracking

Contact

Arrow

Meer weten of deel uitmaken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.