• Container transport per trein

  Container transport per trein

  Nummer 1 containerplatform in Europa

  • ✓ Netwerk van 1400+ gekwalificeerde vervoerders
  • ✓ Gegarandeerde kostenreductie
  • ✓ 28.000+ succesvolle opdrachten

Container transport per trein vormt een belangrijk onderdeel van het transport in de wereld, maar ook in Nederland. Het is een vorm van transport die goedkoop, snel en duurzaam is. Container transport per trein kan zowel nationaal als internationaal. Denk hierbij aan van Amsterdam naar Rotterdam, maar ook vanuit een Nederlandse stad naar bijvoorbeeld een stad in België.

Wij koppelen jou als opdrachtgever aan meer dan 1400 vervoerders, waaronder specialisten in container transport per trein, via ons platform. Zo kun je zelf de meest geschikte partner vinden voor container transport per trein. Dit kunnen ook meerdere partners in verschillende soorten vervoer zijn, zodat je kunt zorgen voor transport van ophalen tot leveren. De prijzen voor transport per trein komen jullie samen uit via ons platform. Met het systeem achter het platform kun je een hoop tijd besparen door verschillende taken te automatiseren of uit handen te laten nemen. Denk hierbij aan het uit handen nemen van administratie en facturatie, tijdsbesparing door het ruime aanbod, maar ook aan het altijd op de hoogte zijn van de status van je opdracht.

Vervoer jij containers per trein? Dan kun je ons platform goed gebruiken om meer opdrachten te krijgen. Wij hebben meer dan 200 verschillende opdrachtgevers op ons platform. Dit netwerk kun je goed gebruiken om je planning te optimaliseren en zo lege kilometers te reduceren. Daarnaast heb ook jij voordeel van ons gemakkelijke systeem voor automatisering. Zo kun je gemakkelijk je opdrachten bijhouden, heb je transparantie in je opdrachten en nemen wij de administratie en facturatie uit handen.

Ik wil een container laten vervoeren

Arrow

UTURN heeft het grootste netwerk aan gekwalificeerde vervoerders in Europa onder één knop.

Voordelen voor verladers

 • Kostenreductie op iedere lane
 • Binnen 1 minuut een opdracht geplaatst
 • Binnen 15 minuten meerdere prijsopgaven
 • Jij kiest zelf de beste combinatie van vervoerder en prijs

Check je ritprijs!

Ik vervoer containers

Arrow

UTURN heeft meer dan 200 verschillende opdrachtgevers die maandelijks duizenden opdrachten plaatsen op het platform.

Voordelen voor vervoerders

 • Bepaal zelf je prijs per rit
 • Veel extra opdrachten
 • Altijd binnen 30 dagen betaald
 • Niet afhankelijk van enkele klanten

Direct toegang tot de opdrachten!

Photo

Samskip
Aad Vlasblom

'Het gebruik van UTURN heeft onze kosten gereduceerd. Voor ons als opdrachtgever is het heel eenvoudig om capaciteit te zoeken en te vinden, met één bericht benader je meer dan 1.200 vervoerders'.

Photo

Hupac
Mark Jansen

'Het platform is gebouwd door mensen die ervaring hebben in de logistiek en dat merk je aan alles. Het is een eenvoudig en overzichtelijk platform waarbij vraag en aanbod op transparante en dus vertrouwde wijze bij elkaar komen’.

Photo

Mission & Relief
Quintus Opschoor

'Door het platform ben je heel snel voorzien van de benodigde transportcapaciteit, mede daardoor is het heel tijdsbesparend. Tevens zetten wij door middel van UTURN een extra stap op het gebied van duurzaamheid'.

Photo

De Rijke Transport
Roy Evers

'Doordat er veel ritten op staan van verschillende opdrachtgevers past er altijd wel iets en kan je ideaal je planning optimaliseren en je lege kilometers reduceren. Je bent hiermee dus heel flexibel'.

Sinds de lancering:

271

Verladers

1400

Vervoerders

29890

Opdrachten

4,8 / 5

Beoordeling

Meer weten over UTURN?

Wil jij meer weten over UTURN, het grootste platform voor transport van Europa? Zoals bijvoorbeeld welke soorten transport aangeboden worden op het platform? Bekijk dan een van de volgende pagina’s:

Container transport
Transportopdracht
Container transport vrachtwagen
Zeecontainer transport
Transport Europa
Transportbedrijven
Container tracking

Contact

Arrow

Meer weten of deel uitmaken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.